Συμμετοχή του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού στην 40η Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συμμετοχή του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού στην 40η Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου

Συμμετοχή του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού στην 40η Τουριστική  Έκθεση Βελιγραδίου
BELGRADE FAIR.

Ο δήμος Ιστιαίας –Αιδηψού συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο στην 40η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι “Belgrade Fair” η οποία πραγματοποιείται στο διάστημα 22-25 Φεβρουαρίου 2018. Η έκθεση, που διοργανώνεται σε ετήσια βάση, αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στη Σερβία αλλά και στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθώς συγκεντρώνει χιλίάδες συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων εταιρείες, δήμους, περιφέρειες, από πάνω από 40 χώρες στον κόσμο.
Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, κα Ελένη Ευσταθίου, παρευρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας, πλήθος επισκεπτών επισκέφθηκε το περίπτερο του δήμου, στο οποίο η κα Ευσταθίου, συνεργάτες του δήμου, επιχειρηματίες και ξενοδόχοι της περιοχής,  ενημερώσαν το κοινό σχετικά με τις τουριστικές δράσεις  του δήμου. Ειδικότερα, το κοινό ενημερώθηκε για τις δράσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου του δήμου που θα υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα αλλά και στο ότι η περιοχή μας αποτελεί έναν από τους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς και από τους κορυφαίους  παγκόσμιους ιαματικούς προορισμούς. Διεξήχθησαν αρκετές συναντήσεις με διεθνή και εγχώρια ταξιδιωτικά γραφεία με σκοπό την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και κατ’επέκταση την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών.

Τέλος, στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, με την έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και την επί τόπου μαγειρική αυτών, δίνοντας μια ακόμη πετυχημένη διάσταση στην επικοινωνία με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν γύρω από το περίπτερο μας ώστε να δοκιμάσουν τις τοπικές γεύσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages