Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Στο πλευρό του Γιάννη Παπακωνσταντίνου σύσσωμο το Δ.Σ της ΕΠΣ Εύβοιας

Ο σχεδιασμός που εξυφαίνεται τόσο καιρό κι είχε ως στόχο και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Παπακωνσταντίνου ήταν αναμενόμενο ότι θα κορυφωθεί όταν θα απομακρυνόταν από την θέση που του εμπιστεύτηκαν τα σωματεία της Εύβοιας. Δεν φανταζόμασταν, όμως, ότι θα υπήρχε τέτοια βιασύνη κι ειδικά από θεσμικούς παράγοντες, με ερμηνείες που σηκώνουν πολύ συζήτηση, για την απομάκρυνσή του, πριν ακόμα αποφασίσει η δικαιοσύνη, που είναι αρμόδια να χειρίζεται τέτοια θέματα.

Εμείς, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, οι συνεργάτες και φίλοι του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, εμείς που γνωρίζουμε, πιθανώς, καλύτερα από τον καθένα την πορεία του στο ποδόσφαιρο, δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα του, όπως όλα αυτά τα χρόνια, να τον στηρίξουμε σε αυτή την περιπέτεια που κάποιοι έχουν επιλέξει, βέβαιοι ότι η τελική κατάληξη θα είναι η δικαίωση του κι η επιστροφή του στο άθλημα που αγαπάει.

Διαβεβαιώνουμε μάλιστα ότι θα συνεχίσουμε στον δρόμο που έχει χαράξει κι είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνει δίπλα μας, ενεργό μέλος του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου!

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Εύβοιας

Posted by Sourta Ferta on 1:10 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Στο πλευρό του Γιάννη Παπακωνσταντίνου σύσσωμο το Δ.Σ της ΕΠΣ Εύβοιας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery