Στο πλευρό του Γιάννη Παπακωνσταντίνου σύσσωμο το Δ.Σ της ΕΠΣ Εύβοιας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο πλευρό του Γιάννη Παπακωνσταντίνου σύσσωμο το Δ.Σ της ΕΠΣ Εύβοιας

Ο σχεδιασμός που εξυφαίνεται τόσο καιρό κι είχε ως στόχο και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Παπακωνσταντίνου ήταν αναμενόμενο ότι θα κορυφωθεί όταν θα απομακρυνόταν από την θέση που του εμπιστεύτηκαν τα σωματεία της Εύβοιας. Δεν φανταζόμασταν, όμως, ότι θα υπήρχε τέτοια βιασύνη κι ειδικά από θεσμικούς παράγοντες, με ερμηνείες που σηκώνουν πολύ συζήτηση, για την απομάκρυνσή του, πριν ακόμα αποφασίσει η δικαιοσύνη, που είναι αρμόδια να χειρίζεται τέτοια θέματα.

Εμείς, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, οι συνεργάτες και φίλοι του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, εμείς που γνωρίζουμε, πιθανώς, καλύτερα από τον καθένα την πορεία του στο ποδόσφαιρο, δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα του, όπως όλα αυτά τα χρόνια, να τον στηρίξουμε σε αυτή την περιπέτεια που κάποιοι έχουν επιλέξει, βέβαιοι ότι η τελική κατάληξη θα είναι η δικαίωση του κι η επιστροφή του στο άθλημα που αγαπάει.

Διαβεβαιώνουμε μάλιστα ότι θα συνεχίσουμε στον δρόμο που έχει χαράξει κι είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνει δίπλα μας, ενεργό μέλος του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου!

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages