Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Κοπή Πωρτοχρονιάτικης πίτας - Βραβεύσεις αθλητών ΝΟΧ

Φωτογραφίες απο:Doris Gerantonis.
Σε μία όμορφη εκδήλωση, σε ένα όμορφο χώρο στον Ζέφυρο στην Ν. Αρτάκη, έγινε η εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις βραβεύσεις των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου  Χαλκίδος (Ν.Ο.Χ).

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  Γ. Ακριώτης και Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης,  το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και υπεύθυνη παιδείας και αθλητισμού της Ν.Δ.Τζοβάνα Γκόγκου, ο αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας Δημήτρης Σίδερης, η εκπρόσωπος της Σχολής Πεζικού, ο Πρόεδρος της ΕΟΚΚ Αντώνης Νικολόπουλος, ο πρόεδρος της Περιφ επιτροπής κολύμβησης & υδατοσφαίρισης Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Ευαγ. Μούτουπας, η πρόεδρος του  Ευβοϊκού Γ.Α.Σ Ελένη Χρυσάγη, ο επίτιμος πρόεδρος του ΝΟΧ Γαληνός Λαουτάρης και η ζωντανή ιστορία του ομίλου και του ναυταθλητισμού  Κώστα Καραμουσουλάκης, οι προπονητές του ομίλου Αλεξ Κοτρώτσιος και Νικ Αναστασιάδης θ. Κιαπέκος , γονείς και φίλοι του συλλόγου και σύσσωμο το Δ.Σ.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία η πρόεδρος του Συλλόγου  Ελευθ. Σαραντίδου και παρουσία και συμμετοχή των επίσημων προσκεκλημένων έγινε η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών/τριων όλων των τμημάτων που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά.

Με πολύ όμορφους μεζέδες , κρασί και άριστο service που αποκλειστικά ξέρει να προσφέρει ο Ζέφυρος η εκδήλωση έκλεισε με γλέντι και χορό  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρεςPosted by Sourta Ferta on 7:50 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Κοπή Πωρτοχρονιάτικης πίτας - Βραβεύσεις αθλητών ΝΟΧ �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery