Κοπή πρωτοχρονιάτικης Πίτας Α.Κ.Ο. Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κοπή πρωτοχρονιάτικης Πίτας Α.Κ.Ο. Χαλκίδας

Φωτογραφίες απο τον Απόστολο Αποστολίδη.
 
Έγινε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, σε γνωστό μπαρ της Χαλκίδας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Α.Κ.Ο. Χαλκίδας

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από αθλητές, αθλήτριες, προπονητές γονείς και φίλους του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Χαλκίδας (Α.Κ.Ο.Χ ).

Σύσωμο το Δ.Σ του ομίλου με τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Πέτρο Χριστοδούλου να  ευχαριστεί θερμά όλους τους παριστάμενους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα  για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές πάντα επιτυχίες και είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές αλλά και τους γονείς των αθλητών για την επιμονή και υπομονή τους.

Ακολούθησαν βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών για τις επιδόσεις τους και την αγωνιστική τους προσπάθεια κατά την παρελθούσα χρονιά, από τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.


Βράβευσε τις Ευτυχία Δούνα για την εισαγωγή της στην Σχολή Πυροσβεστών.
Τις Κρίστελ Βουρνά και Θεοδώρα Δράκου για την προσφορά τους στην Ελληνική κολύμβηση.

Στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ο Δήμαρχος πως έως και τις 15 Μαρτίου θα περαστεί το φυσικό αέριο στον χώρο του Κολυμβητηρίου και εκτός από αυτό, θα τοποθετηθούν ηλιακά πάνελ με στόχο την απόλυτη εξοικονόμηση ηλιακής ενέργειας. «Είμαστε δίπλα σας. όμως εκείνο που πρέπει να τονίσω είναι πως θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει η ανθρώπινη σπατάλη και όλοι οι Σύλλογοι να γίνουν ένας! Πάντα επιτυχίες στους αθλητές και πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές αλλά και τους γονείς»!


Συνεχίστηκαν οι βραβεύσεις από τον Αντιπρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Κώστα Αναγνωστάκη ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε σε όλους πάντα επιτυχίες ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως «έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις στον χώρο του Κολυμβητηρίου ενώ οι εργασίες που γίνονται είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του».


Στην εκδήλωση παρέστη και τίμησε με την παρουσία του ο υπεύθυνος, εκ μέρους του ΔΟΑΠΕΧ για το κολυμβητήριο, κ. Χαρ. Καρλής

Στη συνέχεια, βραβεύσεις έκανε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Αν. Στερεός και Εύβοιας κ. Ευάγγελος Μούτουπας καθώς και η Πρόεδρος του Ευβοϊκού ΓΑΣ κ. Ελένη Χρυσάγη.


Λιλιπούτειοι αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές απήλαυσαν ένα ξεχωριστό γεύμα ενώ οι υπόλοιποι, χαλαρή κουβεντούλα με ποτάκι !















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages