Διαγωνισμός για την ενίσχυση του Α.Ο. Χαλκίς - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Διαγωνισμός για την ενίσχυση του Α.Ο. Χαλκίς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ.
ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ SMART.
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ SMART.
Ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός για την ενίσχυση του Συλλόγου μας με έπαθλο ένα Αυτοκίνητο Smart θα γίνει σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία ΔΙΑΘΕΣΗ ( diathesis.gr ), η οποία εξειδικεύεται από το 2007 στις προωθητικές ενέργειες μέσω παιγνίων & κληρώσεων.

ΠΕΡΙ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ
Ως εκ τούτου, η προαναγγελθείσα κλήρωση στον αγώνα της ομάδας μας με τον Πανθηραϊκό στις 25 Φεβρουαρίου 2018 δε θα πραγματοποιηθεί. Η απλή αυτή κλήρωση μιας Λαχειφόρου μετατρέπεται σε διαγωνισμό διαρκείας του 2018 με τίτλο «Κέρδισε αυτοκίνητο SMART & δώρα αξίας 30.000 € !», υπό την αιγίδα της ΔΙΑΘΕΣΗΣ & με συμμετοχή – ενίσχυση κι άλλων φορέων. Τα υπόλοιπα δώρα του διαγωνισμού, οι δημόσιες αδιάβλητες κληρώσεις & οι λοιπές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς τόσο από εμάς όσο & από τη συνεργαζόμενη εταιρεία.

ΠΕΡΙ ΛΑΧΝΩΝ
Οι ίδιοι έντυποι λαχνοί, που κάποιοι ήδη έχετε λάβει & σας ευχαριστούμε, φυσικά ισχύουν & συνεχίζουν να διατίθενται από τα στελέχη του Συλλόγου μας. Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθεύεστε λαχνούς & σε online περιβάλλον, ενώ θα υπάρξουν κίνητρα για αγορά πακέτων λαχνών.
 Στοιχεία επικοινωνίας ΔΙΑΘΕΣΗΣ διαφημιστικής
Τηλ: 2112214416 , @: info@diathesis.gr , website: www.diathesis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages