Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Α.Ο. Πισσώνα - Φουρτούνα.

Σε ένα πολύ όμορφο όμορφο χώρο στους Καθενούς στο καφέ 'Αναστασία" και με έντονη οικογενειακή ατμόσφαιρα, έγινε σήμερα το βράδυ, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Πισσώνα - Φουρτούνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο αντιδήμαρχος Κορώνης Πέτρος , ο αντιπεριφερειάρχης Κελαϊδίτης Γεωργ, Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κων. Νίκας και ο ταμίας της ένωσης Μακρής Γεωργ., ο πολιτευτής Δημ. Τούσης, ο Γραμματέας της ΕΠΣΕ Γεώργιος Πίσχινας,ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας,ο πρόεδρος της πειθαρχικής ΕΠΣΕ Ιωσήφ Δημ. το μέλος της ένωσης Δαφνής Νικ. και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Σίμου Κεδίκογλου Τζαφέρος Γιάννης και ο πρόεδρος του Α.Π.Σ Σταυρού Γκίκας Γεωργ. (Τζώνης)
ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Χατζής και ο Ταμίας Γεώργιος Γκουβούσης ενώ στο τελετουργικό εκ μέρους της εκκλησίας ήταν ο εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτου Χαλκίδος και ο εφημέριος του Τ.Δ. Πισσώνα πατέρας Εμμανουήλ και όλοι οι αθλητές της ομάδας με τον προπονητή τους Κώστα Παπαρίδη.

Βραβεύτηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο της Εύβοιας ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς. ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου  και ο αντιπεριφερειάρχης Κελαϊδίτης Γεωργ.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ

Posted by Sourta Ferta on 1:10 π.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Α.Ο. Πισσώνα - Φουρτούνα. �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery