Τ α «πήρε» ανάποδα η Α.Ε.Λ. και έβαλε τρία γκόλ !!!!! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τ α «πήρε» ανάποδα η Α.Ε.Λ. και έβαλε τρία γκόλ !!!!!

ΑΣ ΑΝΑΠΟΔΟΣ - ΑΕΛ 0-3.
ΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 8-0 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΡΙΠΟΥ.

Με νίκη συνέχισε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας κερδίζοντας την ομάδα του Α.Σ Ανάποδος με 3-0.
Η ομάδα μας παρόλο που πολύ γρήγορα στο 13΄ προηγήθηκε με τον Παλαιολόγο, στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η απόδοσή της δεν ήταν αυτή που δικαιολογούσε την βαθμολογική της θέση, αντίθετα με την ομάδα του  Α.Σ Ανάποδος που προσπαθούσε να ισοφαρίσει τον αγώνα  αλλά χωρίς να το καταφέρνει.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας μας βελτιώθηκε και στο 68΄ο Παλαιολόγος με το δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 0-2, που φάνηκε να κλειδώνει την νίκη της ομάδας μας.
Σε αυτό βοήθησε και ο Λεοντής που σε δύσκολη φάση για την ομάδα μας κράτησε το μηδέν για να φτάσουμε στο 89΄που ο Rroshi έκανε το 0-3 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Μακρή, Λιαγκάκη και Παπαθανασίου.

Α.Ε.Λ
Λεοντής Αθ., Παλαιολόγος, Παπασχόλης (46΄Χαλιώτης ),  Ζάνιος, Νάνος, Rroshi,  Μάκ Κόλλιας, Κουλοχέρης (86΄Λεοντής Γεώργ.), Λαθουράς,
Καρλατήρας (80΄ Κηρύκος ), Μικράκης (75΄ Μαόφης).

Την επομένη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί το Σάββατο  24/3 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Φύλλων με τον ΑΟ ‘Εραπος Χαλκίδας.

Νίκη που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση συνέχισε η ομάδα των παμπαίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντα με 8-0  την ομάδα της Αναγέννησης Ευρίπου.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Μπεληγιάννης και Μανικιώτης από  2 και οι Κουβρούκης, Δειμέζης, Ντούρμας και Αρτσίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages