Συγχαρητήρια Δημάρχου Χαλκιδέων σε Χαλκιδέα Κοσμήτορα του ΕΚΠΑ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συγχαρητήρια Δημάρχου Χαλκιδέων σε Χαλκιδέα Κοσμήτορα του ΕΚΠΑ

Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εξελέγη τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 η Χαλκιδέα Χαρά Σπηλιοπούλου, ιατροδικαστής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου.
Η Χαρά Σπηλιοπούλου καταλαμβάνει τη θέση της Κοσμήτορος για το χρονικό διάστημα από 24/3/2018 έως 23/3/2021.
Με αφορμή την εκλογή της Χαλκιδέας καθηγήτριας στη θέση αυτή, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης τη συγχαίρει θερμά και της εύχεται να συνεχίσει το επιστημονικό της έργο, που επιτελεί εδώ και πολλά χρόνια, προς όφελος της κοινωνίας. . Αναλυτικότερα, σε σχετική επιστολή του ο Δήμαρχος Χαλκιδέων τονίζει τα εξής:.
“Η άξια επιλογή σου στο αξίωμα της Κοσμήτορος της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτελεί επιβράβευση της Επιστημονικής και Ακαδημαϊκής διαδρομής σου, της καταξίωσης σου στον Πανεπιστημιακό χώρο, της Επιστημονικής Ηθικής και Δεοντολογίας, της Επαγγελματικής Συνείδησης και της Αντικειμενικής Επιστημονικής Κρίσης που σε διέκρινε όλα αυτά τα χρόνια.
Με την ανάδειξή σου στο ανώτατο Πανεπιστημιακό αξίωμα τιμάς τους γονείς σου, τους φίλους σου, τους Δασκάλους σου, την ιδιαίτερη Πατρίδα σου τη Χαλκίδα.
Σαν ένας δικός σου άνθρωπος, αλλά και ως Δήμαρχος Χαλκιδέων με διακατέχουν αισθήματα περηφάνιας και ενθουσιασμού”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages