Επέστρεψε από το καμπ προετοιμασίας η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ν.Ο.Χ. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επέστρεψε από το καμπ προετοιμασίας η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ν.Ο.Χ.

Στον Άγιο Νικόλαο, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας προετοιμάστηκε η αγωνιστική ομάδα του N.O.X. για ένα  οκταήμερο μέσα στις γιορτές του Πάσχα. Κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, οι αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο. Χαλκίδος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ικανοποίησαν τον προπονητή τους κατά τη διάρκεια της «μίνι» προετοιμασίας.  Το επίπονο πρόγραμμα της προετοιμασίας, με τρείς προπονήσεις κάθε ημέρα, έδωσε φτερά στους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές, οι οποίοι όσο περνούσαν οι μέρες γίνονταν όλο και πιο δυνατοί.
Το προπονητικό team και η συνοδός της αποστολής και Πρόεδρος του Ν.Ο.Χ.
κα Σαραντίδου, ευχαριστούν τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη τους και τους υπόσχονται, ότι το αποτέλεσμα που θα δουν στην πορεία των αγώνων, θα τους ανταμείψει και πως δεν πήγαν χαμένες οι θυσίες τους (ιδιαίτερα οι οικονομικές). Ευχαριστούν επίσης τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του κολυμβητικού τμήματος του Ν.Ο.Χ. για την οικονομική ενίσχυση, η οποία ήταν απαραίτητη για την ολοκλήρωση της αποστολής αυτής.

Στο καμπ προετοιμασίας συμμετείχαν οι:
Στόγιος Φώτιος, Νικάκης Παναγιώτης, Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος, Καλουτάς Ελευθέριος, Παπανικολάου Χρήστος, Σταματονικολός Ευάγγελος, Κεχριώτης Μιλτιάδης, Γιαννακός Δημήτριος, Λέων Ευαγγελία, Τιρτίγκου Καλλιόπη, Βλάχου Ελπινίκη, Γιαννούκου Βασιλική, Ευθυμιάδου Μαρία και Παπαδοπούλου Αντωμίνα.
Η εφορία κολύμβησης εύχεται σε όλους καλή συνέχεια.
                                                                Η εφορία κολύμβησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages