Θύελλα η Α.Ε. Λαλαντίου «σάρωσε» το Κοντοδεσπότι - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θύελλα η Α.Ε. Λαλαντίου «σάρωσε» το Κοντοδεσπότι

ΑΕΛ -  ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ  3-2
ΝΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ  ΝΕΩΝ 3-0 ΤΟΝ ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ/ ΑΘΛ. ΑΚΑΔ.ΕΡΕΤΡΙΑΣ.
ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ 4-0 ΤΗΝ ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

Με νίκη 3-2 απέναντι της πρωτοπόρου στον βαθμολογικό πίνακα ΑΕ Θύελλα Κοντοδεσποτίου συνέχισε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας.
Με την νίκη η ομάδα μας  βελτίωσε την βαθμολογική της  θέση, αλλά έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι πόσο έχει αδικήσει τον εαυτό της, και ότι θα μπορούσε να είναι ποιο ψιλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Στον αγώνα που έγινε παρουσία αρκετών φύλων και των δύο ομάδων με την νεανική ομάδα μας να αντιμετωπίζει την εμπειρία και την ιστορία των αθλητών της αντίπαλης ομάδας, η ομάδα μας πολύ γρήγορα στο 3΄είχε σουτ  πλασέ του Παλαιολόγου να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Χαλαστάρα.
Από το λεπτό αυτό το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και για τις δύο ομάδας με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες και  στο 26΄ ο Παλαιολόγος να ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας για πολύ λίγο όμως αφού στο 27΄ο Γκρινιάρης έφερε το παιχνίδι  στα ίσια, και τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το δεύτερο γκολ αλλά να πηγαίνουν στο ημίχρονο με σκορ 1-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας  ανέβασε την απόδοση της και μέχρι το 60΄δημιουργούσε φάσεις για το δεύτερο γκολ που δεν ερχόταν, αλλά στο 63΄ύστερα από ωραία προσπάθεια του Καρλατήρα ο Κουλοχέρης έκανε το 2-1, και στο 65΄ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να ανεβάσει το σκορ, για να έρθει το 72΄ και σε μία ανύποπτη φάση  έγινε το 2-2 με τον Λεοντή.

Η ψυχρολουσία της ισοφάρισης επηρέασε για λίγο την  ομάδα μας που προσπάθησε για το τρίτο γκολ, και  ήρθε ύστερα από ωραία προσπάθεια  του Μικράκη στο87΄μέσα σε πανηγυρισμούς από όλους τους αθλητές μας διαμορφώνοντας  έτσι   το τελικό 3-2 για την ομάδα μας.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Φώτη, Κελεπούρη και Δάλλα..

Α.Ε.Λ
Λεοντής Αθ., Παλαιολόγος, Λεοντής Γεώργ. (46΄Μικράκης ),  Νάνος,  Moco, Μάκ Κόλλιας, Κουλοχέρης, Παπασχόλης (46΄ Ζάνιος ),Καρλατήρας , Ντόι, Λαθουράς (61΄Χαλιώτης ).

Την επομένη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί τo Σάββατο   21/4  και ώρα 17:00  στα Πολιτικά με τον ΠΑΟ Πολιτικών.

Σε αγώνες  νοκ- αουτ οι ομάδες Νέων  ( Πρωτάθλημα Γ. Μαρίνος)  και Παίδων (Πρωτάθλημα Σ. Φώτου) πέρασαν στην ημιτελική φάση των πρωταθλημάτων κερδίζοντας οι Νέοι 3-0 την ομάδα του ΑΟ Απόλλων/Αθλ. Ακαδημίας Ερέτριας με γκολ των Παλαιολόγου (2),  Λεοντή και οι Παίδες 4-0 την ΟΠΑ Αιδηψού με γκολ των Τρίκα, Τόγκου, Ρουμελιώτη και Δάδινα. 

Συγχαρητήρια σε όλα ταπαιδιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages