Περιοδεία Ζωής Λιβανίου στην Κάρυστο - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Περιοδεία Ζωής Λιβανίου στην Κάρυστο

Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, πραγματοποίησε 4ημερη περιοδεία στην Κάρυστο και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με φορείς της πόλης και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.
Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «Α Ν Ε Μ Ο Π Υ Λ Ε Σ», Αντώνη Καραμπίλα, με τον οποίο συζήτησαν τόσο για την πολυεπίπεδη συνδρομή του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης όσο και για τις δυνατότητες που έχει η Κάρυστος να προσελκύσει επισκέπτες μέσα από την πολιτισμική δραστηριότητα. Την Κυριακή, η Βουλευτής Εύβοιας, έδωσε το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο της Αδερφότητας Καρυστίων και στη συνέχεια συνοδευόμενη από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, Νίκο Σιόλια, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρύστου, Ελευθέριο Ραβιόλο, τον Διοικητή του ΟΛΝΕ, Ανδρέα Παπανδρέου, το μέλος του ΔΣ του ΟΛΝΕ, Μαρία Ανδρέλου, σε ενημέρωση για τα έργα που πραγματοποιούνται στην προβλήτα Καρύστου ενώ ακολούθησε συζήτηση αναφορικά μεέργα που πρόκειται να ακολουθήσουν και αφορούν στην βελτίωση των λιμενικών υποδομών του Δήμου. Σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Δήμαρχο ενημερώθηκε για το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της Καρύστου, με έμφαση να δίνεται στο ζήτημα των ανεμογεννητριών.

Το ζήτημα των ανεμογεννητριών στην Κάρυστο συζητήθηκε και σε συνάντηση της Ζωής Λιβανίου με εκπροσώπους κατοίκων που αντιστρατεύονται την υπέρμετρη ανάπτυξή τους στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου, με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει ότι είναι σαφές ότι σε κάποια ζητήματα οι κάτοικοι έχουν δίκιο και πρέπει να εξεταστούν οι δυνατότητες παρεμβάσεων, ενώ τόνισε ότι ουσιαστικό καθήκον της πολιτείας είναι να ελέγχει διαρκώς την τήρηση όλων των περιβαλλοντικών όρων και ταυτόχρονα πρέπει να πολλαπλασιαστούν σημαντικά τα αντισταθμιστικά οφέλη που προβλέπονται και αυτά να αποδίδονται στο σύνολο των κατοίκων και να μην περιορίζονται μόνο σε ένα μέρος της τοπικής κοινωνίας.
Τέλος, η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, συμμετείχε στους εορτασμούς  που πραγματοποιήθηκαν στην Αγία Τριάδα στο καταπράσινο Νικάσι Καρύστου, όπου συνομίλησε με  κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής. Μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με το μέλος της τοπικής κοινότητας Μαρμαρίου και πρόεδρο των επαγγελματιών Ταξί Κώστα Ζωγράφο ο οποίος δήλωσε και την ικανοποίησή του για το τελευταίο νομοσχέδιο που αφορούσε και τον κλάδο.
 Κοινή συνισταμένη όλων των συζητήσεων με τους πολίτες της Καρύστου είναι ότι η κοινή γνώμη αναγνωρίζει ότι η κατάσταση σήμερα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το 2014, οι προσδοκίες όμως όλων είναι ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να κάνει περισσότερα για να βελτιωθεί η καθημερινότητα και έρθουν καλύτερες ημέρες για το σύνολο της κοινωνίας με τρόπο δίκαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages