Επίσκεψη Δημάρχου Χαλκιδέων σε περιοχές της ΔΕ Ληλαντίων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη Δημάρχου Χαλκιδέων σε περιοχές της ΔΕ Ληλαντίων

Επίσκεψη σε περιοχές της ΔΕ Ληλαντίων πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαΐου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. Στόχος ήταν να δει κάποια έργα που εξελίσσονται και κυρίως να συζητήσει με κατοίκους και να ακούσει τις απόψεις τους.
Αρχικά ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικού, το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο να παραδοθεί στη νεολαία της περιοχής και που αποτελεί πραγματικό στολίδι για όλο τον Δήμο.
Στη συνέχεια βρέθηκε στην Τοπική Κοινότητα των Φύλλων, όπου συζήτησε με κατοίκους για διάφορα ζητήματα. Εκεί επισκέφθηκε τη νέα Παιδική Χαρά που σφύζει από ζωή, με την παρουσία παιδιών και γονέων, το σπίτι του Μιαούλη , του οποίου θα γίνει αποκατάσταση το επόμενο διάστημα, μετά από διαγωνισμό που ετοιμάζεται από τις Υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων. Με την ευκαιρία, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε και το ΚΑΠΗ των Φύλλων, όπου γυναίκες – μέλη έκαναν εργόχειρα.
Τέλος, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε και το ΚΑΠΗ της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα, όπου συζήτησε με μέλη του. Όπως ο ίδιος τόνισε, οι συναντήσεις αυτές θα επεκταθούν σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.

    Γραφείο Τύπου
  Δήμου Χαλκιδέων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages