Τρεις αθλητές και δυο αθλήτριες του Ν.Ο. Χαλκίδος στην εθνική ομάδα κανοε- καγιακ ήρεμων νερών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τρεις αθλητές και δυο αθλήτριες του Ν.Ο. Χαλκίδος στην εθνική ομάδα κανοε- καγιακ ήρεμων νερών

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν οι  υποχρεώσεις των αθλητών και αθλητριών του τμήματος κανόε-καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο.Χαλκίδος για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας  όλων των κατηγοριών, αφού όλοι οι αθλητές/τριες που συμμετείχαν κέρδισαν τη συμμετοχή τους σε κάποια διοργάνωση του εξωτερικού.

 Συγκεκριμένα, οι Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, Ευσταθίου Γεώργιος και Καμινάρη Ελευθερία  επιλέχθηκαν έπειτα από το τελικό τεστ αξιολόγησης που έγινε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 29 Απριλίου, 2018, για να συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων ανδρών-γυναικών κάτω των 23, εφήβων-νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Ιταλία από 27 Ιουνίου  έως 1 Ιουλίου, 2018.

Οι Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος και Καμινάρη Ελευθερία  επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες  στην Ταραγόνα από 23-26 Ιουνίου 2018.

Στο τελικό τεστ αξιολόγησης συμμετείχαν επίσης οι Μπενέτος Κωνσταντίνος και Τσουκανέλη Βασιλιάννα, οι οποίοι πραγματοποίησαν καλές κούρσες και θα συμμετάσχουν και αυτοί σε διεθνείς αγώνες με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.
Επίσης, ο Αντωνίου Δημήτριος, αθλητής του Ν.Ο.Χαλκίδος, που αγωνίζεται τη φετινή χρονιά με υποσχετική σε σωματείο του Πειραιά θα συμμετάσχει  στις προαναφερθείσες διοργανώσεις.
Να σημειωθεί ότι από τους 5 αθλητές και αθλήτριες της Μεσογειακής ομάδας, οι 3 είναι αθλητές/τριες από τη Χαλκίδα!

Συνολικά στις δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν, οι αθλητές μας κατέκτησαν 3 πρώτες, 2 δεύτερες, 2 τρίτες, μία 4η, μία 5η και μία 6η  θέση, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο με την προσπάθεια τους και την  απόδοση τους, τον προπονητή του τμήματος Κιαπέκο Θεόδωρο, δείγμα της σωστής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα, καθώς διαχρονικά αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο. Χαλκίδος συμμετέχουν σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά:

1η  θέση:
κ1 500μ ανδρών: Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος
κ1 1000μ ανδρών: Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος
κ1 500μ νεανίδων: Καμινάρη Ελευθερία
2η  θέση:
κ1 1000μ εφήβων: Ευσταθίου Γεώργιος
κ1 200μ νεανίδων: Καμινάρη Ελευθερία
3η θέση:
κ1 500 εφήβων: Ευσταθίου Γεώργιος
κ1 200μ νεανίδων: Τσουκανέλη Βασιλιάννα
4η θέση:
κ1 200μ νεανίδων: Τσουκανέλη Βασιλιάννα
5η θέση:
κ1 1000μ εφήβων: Μπενέτος Κωνσταντίνος
6η θέση:
κ1 500μ εφήβων: Μπενέτος Κωνσταντίνος

  Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι τα καλοκαιρινά τμήματα εκμάθησης έχουν ξεκινήσει!!! Αγόρια και κορίτσια 9 ετών και άνω που θέλουν να μάθουν να κωπηλατούν, να παίξουν με το νερό, να διασκεδάσουν, μπορούν να δοκιμάσουν Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 16:00-17:30  στις εγκαταστάσεις του τμήματος στο κρηπίδωμα, κάτω από το κόκκινο σπίτι.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6944556649 (κ. Κιαπέκος).

                                                              Η εφορία κανόε-καγιάκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages