Πρωταθλήτρια η ομάδα Νέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πρωταθλήτρια η ομάδα Νέων

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΕΩΝ (ΜΑΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ) 1-0 ΤΗΝ ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΡΙΠΟΥ  5-0
ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ 3-1
Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Νίκη για την ομάδα μας στον τελικό πρωταθλήματος  Νέων  (Γιάννης Μαρίνος ) της Ε.Π.Σ. Ευβοίας με 1-0 απέναντι στην ομάδα της ΑΕ Προποντίς.
Σε ένα αγώνα με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες η ομάδα μας κατάφερε με γκολ του Παπαγεωργίου 2΄πριν τελειώσει ο αγώνας να κερδίσει με 1-0 και να δώσει τον τίτλο του πρωταθλήματος για την ομάδα μας για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Η νίκη μεγάλης σημασίας για όλοι την οικογένεια της ομάδας μας,  γιατί το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο σε έναν δικό μας άνθρωπο τον Γιάννη Μαρίνο, με φυσικό επακόλουθο η νίκη και το κύπελλο  να αφιερωθεί στον δικό μας Γιάννη.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της ΑΕ Προποντίς ήταν ένας αντάξιος αντίπαλος με πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της,  και το χρονικό διάστημα που δέχτηκε το γκολ δεν της  άφησε τα περιθώρια για να αντιδράσει.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Παπακυριάκου, Χατζηκαμαγιάννη και Τσιφλάκου

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν:

Λεοντής Αθαν., Χαλιώτης, Rroshi, Παπασχόλης, Μάκ Κόλλιας, Μαίσογλου, Ζάνιος,  Παλαιολόγος, Ντόι,  Καρλατήρας, Ποδαράς  και οι Λαθουράς Παπαγεωργίου Kων., Λεοντής Γεωργ., Μαόφης, Βελισσαρίου, στην αποστολή ήταν και οι Μίχος και Κηρύκος.

Νίκη και καλή εμφάνιση  για παμπαίδες στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Παίδων (Κηρύκος Χρήστος) ΕΠΣ Ευβοίας  με 5-0 την Αναγέννηση Ευρίπου.
Τα γκολ για την ομάδα μας οι Καπουρίτης, Σταγάκης (2), Ντούρμας, Κουβρούκης,

Για το τουρνουά Τζούνιορ ΕΠΣ Ευβοίας η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-1 από τον ΑΣ Ερμήλιος  και το μοναδικό γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Νικόλαρος.

Η Σχολή μας με προπονητές , αθλητές και γονείς βρέθηκαν κοντά στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που είχε έρθει στην περιοχή μας για τον αγώνα με τον Γ.Σ.Κύμης.
Η αποστολή του Ολυμπιακού μας  δέχθηκε στο ξενοδοχείο Πέλαγος και εκεί οι μικροί αθλητές μας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να
φωτογραφηθούν με τους προπονητές και παίκτες της ομάδας.
Μάλιστα ο Διευθυντής της Σχολής Νίκος Ρόγκας έδωσε στην ομάδα μπάσκετ τιμητική πλακέτα την οποία παρέλαβε ο αρχηγός της  Βασίλης Σπανούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages