Εβδομάδα πλούσια σε αθλητικές συγκινήσεις για την Α.Ε. Ληλαντίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εβδομάδα πλούσια σε αθλητικές συγκινήσεις για την Α.Ε. Ληλαντίου

ΝΙΚΗ 2-0 ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛ./ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ  ΤΕΛΙΚΟ ΝΕΩΝ (ΜΑΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΟΎΜΠΙΑΚΟΥ –ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

ΝΊΚΗ ΓΙΑ  ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ  ΠΑΙΔΩΝ (ΦΩΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ) ΤΟΝ ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ/ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΑΑ ΜΕ 5-1

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 2-1

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΠΟ ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ 7-1

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Regions Cup ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη και καλή εμφάνιση και στο δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης για την ομάδα νέων  της Σχολής  2-0 απέναντι στην ομάδα Ένωσης/Απολλ./ΑΟ Ιστιαίας με γκολ των Ντόι και Ζάνιου.
Έτσι  με δύο νίκες 1-2 και 2-0  η ομάδα μας θα είναι στον τελικό του πρωταθλήματος  Νέων  Ε.Π.Σ.Ευβοίας,και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 19/12 και ώρα 18¨οο την ΑΕ Προποντής στο Δημ. Στάδιο Χαλκίδας.

Το πρωτάθλημα Νέων Ε.Π.Σ.Ευβοίας είναι στην μνήμη του Γιάννη Μαρίνου που ήταν προπονητής στην Σχολή μας, και οπωσδήποτε η παρουσία της ομάδας στον τελικό έχει πολύ μεγάλη αξία, μια και  θα αγωνισθούν αθλητές που δούλεψε με πολύ αγάπη για την εξέλιξή τους ο δικός μας Γιάννης Μαρίνος.

Θα θέλαμε εδώ να συγχαρούμε τις ομάδες βετεράνων Ολυμπιακού Πειραιώς και ΑΟ Χαλκίς για την ωραία πρωτοβουλία και  τον αγώνα που έγινε την Δευτέρα 14/5 εις μνήμην του Γιάννη Μαρίνου, όπως και τους αθλητές γονείς και φίλους όλων των ομάδων για την συμμετοχή και στήριξή τους.

Στον μικρό τελικό Παίδων (Φώτου Σωκράτης) η ομάδα μας  ύστερα από ωραία εμφάνιση κέρδισε με 5-1 την ομάδα του ΑΣ Ελλήσποντος /Αριστοτέλειος ΑΑ.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Παναγιώτου (3) Δάδινας, Τζανής και για τον ΑΣ Ελλήσποντος /Αριστοτέλειος ΑΑ ο Thanasi.

Νίκη και για παμπαίδες στο αντίστοιχο πρωτάθλημα ΕΠΣ Ευβοίας  με 2-1 την ΑΕ Προποντίς .
Τα γκολ για την ομάδα μας οινΚαπουρίτης και Αρτσίτας.

Για το τουρνουά Τζούνιορ ΕΠΣ Ευβοίας η ομάδα μας ηττήθηκε με 7-1 από την ΑΕ Νεάπολης, και το μοναδικό γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Καρέλης.
Όλα τα παιδία (18) που αγωνίστηκαν προσπάθησαν για το καλύτερο και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Μία ωραία έκπληξη για την Σχολή μας η παρουσία του Στάθη Λάμπρου  στις εγκαταστάσεις μας λίγο πριν τον αγώνα των Τζούνιορ, με τους μικρούς αθλητές να ενθουσιάζονται να συζητούν και να  φωτογραφίζονται μαζί του.

Ο Στάθης έδωσε στην Σχολή την φανέλα του αλλά και ένα ζευγάρι παπούτσια για ένα αθλητή.

Ευχή όλων μας να είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού μας και την νέα χρονιά.

Η ομάδα μας συγχαίρει την ομάδα Regions Cup της ΕΠΣ Ευβοίας για την κατάκτηση του κυπέλλου και εύχεται στα γήπεδα τις Ουαλίας να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages