Παρουσίαση του Βιβλίου «Βόλτα στην Χαλκίδα» και του δίσκου «Της Φιλίας και της Αγάπης», του μουσικοσυνθέτη Βασίλη Νούσια. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παρουσίαση του Βιβλίου «Βόλτα στην Χαλκίδα» και του δίσκου «Της Φιλίας και της Αγάπης», του μουσικοσυνθέτη Βασίλη Νούσια.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.), παρουσιάζει το Βιβλίο «Βόλτα στην Χαλκίδα» και το δίσκο «Της Φιλίας και της Αγάπης», του μουσικοσυνθέτη Βασίλη Νούσια, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ., στο Κόκκινο Σπίτι.

Το διήγημα του συγγραφέα ερευνητή και μουσικοσυνθέτη, Βασίλη Νούσια, αναφέρεται στην πόλη της Χαλκίδας και τα τραγούδια του δίσκου στη Χαλκίδα και στην Κύμη.

Στην παρουσίαση θα τραγουδήσουν, ο Μπάμπης Τσέρτος, συνοδεία ορχήστρας, ενώ θα παρουσιαστεί και θεατρικό δραματοποιημένο σκετς με αποσπάσματα του βιβλίου, από τους Γιάννη Πολυχρόνη, Έφη Ρήγα & Μάριο Σπανό.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι οι: Κώστας Μπαϊρακτάρης, Δάσκαλος – Λογοτέχνης & Πάνος Σαββόπουλος, Ερευνητής – Παραγωγός.

Συμμετέχουν: η Χορευτική Ομάδα της Πολιτιστικής Δραστηριότητας Αγίας Μαρίνης Χαλκίδος και η θεατρική ομάδα «Γέφυρες Τέχνης».

  ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
      ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages