Τρέξιμο μετά μουσικής !!!! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Live εμφάνιση η Xρύσπα μετά τα Street Relays της Χαλκίδας!
Τρέξιμο μετα μουσικής σήμερα το απόγευμα της Κυριακής στη Χαλκίδα, καθώς αμέσως μετά το “Βίκος Street Relays” , η δημοφιλής τραγουδίστρια Χρύσπα, θα τραγουδήσει live για τους δρομείς και των θεατές των σκυταλοδρομιών δρόμου, αλλά και για όσους κατοίκους ή επισκέπτες της πόλης το επιθυμούν.

Τα “Βίκος Street Relays Χαλκίδα 2018”, γίνονται την Κυριακή 13 Μαΐου στις 18:30, με την ευθύνη της Αθλητικής Ακαδημίας Χαλκίδας, του Αθλητικού Συλλόγου Ερμής 1877 ,με την υποστήριξη του Οργανισμού Άθλησης (ΔΟΑΠΠΕΧ), του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Οι αγώνες έχουν και ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, και συμπεριλαμβάνουν τα αγωνίσματα: 4×2500Μ., 2×5000Μ., τον ατομικό αγώνα αγωνιστικού χαρακτήρα 10.000Μ, καθώς και τους αγώνες Kid Relays 4X50M & 4X100M.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στο στρογγυλό της παραλίας και αμέσως μετά κατά τις 20:30, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με την Χρύσπα.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ  ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
¨ BIKOS  GHALKIDA  STREET  RELAYS  2018¨
           Στα πλαίσια της διεξαγωγής του  ¨BIKOS  GHALKIDA  STREET  RELAYS  2018¨, υπενθυμίζουμε ότι θα ισχύσουν οι παρακάτω Κυκλοφοριακές  Ρυθμίσεις  για την ασφαλή  διεξαγωγή  του  ΑΓΩΝΑ .

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  &  ΩΡΕΣ
    Κυριακή  13  Μαΐου  έναρξη  αγώνων    18:50,  λήξη  αγώνων  20:00
2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
    Εκκίνηση - Τερματισμός : Φαρμακίδου (Μνημείο Εθνικής  Αντίστασης)
  
    Διαδρομή  : Διαδρομή  :  Φαρμακίδου – Αγγελή  Γοβιού  - Παλαιά  Γέφυρα  - 
                       Μακαρίου  έως  διασταύρωση  με  οδό  Χαλκόδοντος  - Παλαιά
                       Γέφυρα -  Βουδούρη.
Ειδικότερα  από  Φαρμακίδου έως το ύψος  της Βενιζέλου, η δεξιά  λωρίδα     κυκλοφορίας της Αγγελή Γοβιού από το ύψος  της Βενιζέλου έως την παλαιά Γέφυρα , η βορεινή λωρίδα της Παλαιάς Γέφυρας (Πορθμό  Ευρίπου) και μία λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Μακαρίου από παλαιά Γέφυρα έως το ύψος της οδού Χαλκόδοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages