“Βίκος Street Relays Χαλκίδα 2018”. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

“Βίκος Street Relays Χαλκίδα 2018”.

Η Αθλητική Ακαδημία Χαλκίδας, με  τον Αθλητικό Σύλλογο Ερμής 1877 ,με την υποστήριξη του Οργανισμού Άθλησης (ΔΟΑΠΠΕΧ), του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  διοργανώνουν τους ομαδικούς αγώνες   σκυταλοδρομίας κοινωνικού χαρακτήρα 4×2500Μ., 2×5000Μ., τον ατομικό αγώνα αγωνιστικού χαρακτήρα 10.000Μ,   με την επωνυμία: “Βίκος Street Relays Χαλκίδα 2018”.
Οι αγώνες έχουν και ως σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, αποτελούν μέρος της μεγαλύτερης πανελλαδικής σειράς αγώνων δρόμου με την επωνυμία Βίκος Street Relays και θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μαΐου στην Χαλκίδα.
Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι στις 18:30  και η λήξη τους στις 21:00, με χώρο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Αγ. Νικολάου.

Απόρροια των αγώνων από την περυσινή 1η διοργάνωση του “Βίκος Street Relays Χαλκίδας  2017” εκτός των άλλων ήταν και η  προσφορά αθλητικού υλικού σε σχολεία της πόλης μας, παρελήφθησαν και διανεμήθηκαν στα παρακάτω:
Στο 4ο, 5ο, 7ο, 13ο, 20ο Δημοτικό Σχολείο και 3ο Λύκειο Χαλκίδας: 23 μπάλες βόλευ, 43 ποδοσφαίρου, 33 μπάσκετ, 9 χάντμπολ και 45 στρώματα γυμναστικής συνολικά.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ  ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
¨ BIKOS  GHALKIDA  STREET  RELAYS  2018¨
           Στα πλαίσια της διεξαγωγής του  ¨BIKOS  GHALKIDA  STREET  RELAYS  2018¨, θα ισχύσουν οι παρακάτω Κυκλοφοριακές  Ρυθμίσεις  για την ασφαλή  διεξαγωγή  του  ΑΓΩΝΑ .

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  &  ΩΡΕΣ
    Κυριακή  13  Μαΐου  έναρξη  αγώνων    18:50,  λήξη  αγώνων  20:00
2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
    Εκκίνηση - Τερματισμός : Φαρμακίδου (Μνημείο Εθνικής  Αντίστασης)
  
    Διαδρομή  : Διαδρομή  :  Φαρμακίδου – Αγγελή  Γοβιού  - Παλαιά  Γέφυρα  - 
                       Μακαρίου  έως  διασταύρωση  με  οδό  Χαλκόδοντος  - Παλαιά
                       Γέφυρα -  Βουδούρη.
Ειδικότερα  από  Φαρμακίδου έως το ύψος  της Βενιζέλου, η δεξιά  λωρίδα     κυκλοφορίας της Αγγελή Γοβιού από το ύψος  της Βενιζέλου έως την παλαιά Γέφυρα , η βορεινή λωρίδα της Παλαιάς Γέφυρας (Πορθμό  Ευρίπου) και μία λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Μακαρίου από παλαιά Γέφυρα έως το ύψος της οδού Χαλκόδοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages