Συνελήφθησαν (2) άτομα στη Χαλκίδα, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν (2) άτομα στη Χαλκίδα, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν (2) άτομα στη Χαλκίδα, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Αναζητούνται (2) ακόμα συνεργοί τους

Οι δράστες κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από Αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας


Συνελήφθησαν, σήμερα (14-06-2018) πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 26χρονος αλλοδαπός & ένας 17χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Αναζητούνται δύο (2) ακόμα συνεργοί τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.

Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι, παραβίασαν με μεταλλικό αντικείμενο (τμήμα από σωλήνα), είσοδο εμπορικού καταστήματος της περιοχής, χωρίς όμως να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό του, καθώς κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από Αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας που προσέτρεξαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν προκαλέσει στην προσπάθεια τους να παραβιάσουν το κατάστημα, φθορές και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο σημείο, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω μεταλλικό αντικείμενο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages