Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Στη διάθεση της νεολαίας το Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικού

Συνάντηση με τους εκπροσώπους σωματείων, που θα κάνουν χρήση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Χαλκιδέων στο Βασιλικό, είχε το απόγευμα της Πέμπτης 31 Μαΐου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης με συνεργάτες του.
Σκοπός της συνάντησης αυτής, που  έγινε στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου ήταν να δοθούν κατευθύνσεις προς τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων, έτσι ώστε η νέα αθλητική εγκατάσταση να προστατευθεί από κάθε πλευρά και να μείνει καθαρή, για να μπορούν να την χαίρονται οι αθλητές και γενικά οι δημότες.
Ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης τόνισε ότι η προστασία του Κλειστού Γυμναστηρίου αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι κυρίως όσοι χρησιμοποιούν την εγκατάσταση αυτή, οι οποίοι θα πρέπει να συνεργάζονται με τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης. Υπογράμμισε ακόμη ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός και θα βελτιώνει συνεχώς τον περιβάλλοντα χώρο του Γυμναστηρίου και ότι άλλο απαιτείται.

Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η όποια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου, οφείλεται στο γεγονός ότι κρίθηκε απαραίτητο να βελτιωθεί η αρχική του μελέτη, έτσι ώστε το Γυμναστήριο να καλύπτει υψηλότερες προδιαγραφές και να μπορούν να γίνονται σε αυτό και αγώνες ανωτέρου επίπεδου, κάτι που με την πρώτη μελέτη του προγράμματος “Ελλάδα 2004” δεν μπορούσε να γίνει.
Μίλησαν ακόμη η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Λίλιαν Ζλακώνη, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων Γιώργος Γιογιός και ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθανάσιος Τριανταφύλλου.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των σωματείων ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι παραδίδεται στη νεολαία της περιοχής ένα γήπεδο – στολίδι και τόνισαν ότι θα υπάρχει συνεχής συνεργασία, προκειμένου το Κλειστό Γυμναστήριο να διατηρείται όπως πρέπει και να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού την περιοχή.

    Γραφείο Τύπου
  Δήμου Χαλκιδέων

Posted by sourta-ferta on 3:00 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Στη διάθεση της νεολαίας το Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικού �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery