Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Στο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Προαγωνιστικών Κατηγοριών ο Α.Κ.Ο. Χαλκίδος

Στο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Προαγωνιστικών Κατηγοριών που διεξήχθη από 22 έως 24 Ιουνίου στο Χαϊδάρι (για παιδιά από 9-10 ετών) και στο Περιστέρι Αττικής (για παιδιά από 11-12 ετών) ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή των αθλητών του Α.Κ.Ο.Χαλκίδας.

Οι μικροί αθλητές, υπό την άριστη καθοδήγηση των προπονητών τους , Αθανάσιου Χρόνη και Μαρίας Ζαφειριού, κατάφεραν να διακριθούν σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον , σημειώνοντας θεαματική βελτίωση των επιδόσεών τους , αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς που γίνεται από τις μικρές ηλικίες στον όμιλο.

Ενδεικτικά μνεία γίνεται στο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο αθλητής Βασίλης Βαφίας (9 ετών) στα 50 μέτρα ελεύθερο, με χρόνο 34",36, ενώ ο ίδιος κατέκτησε και την έβδομη θέση στα 100 μέτρα ελεύθερο.
Επιπλέον εξαιρετικές παρουσίες με θέση στην οκτάδα είχαν και οι αθλητές του ΑΚΟΧ Αντώνης Σακλάρας (10 ετών), στα 50 και στα 100 μέτρα ύπτιο, ο Βαγγέλης Μαστρογάλιας (9 ετών) στα 50 μέτρα πεταλούδα και η Νεφέλη Ανδρέου (9 ετών) στα 100 μέτρα ελεύθερο.

Αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής του ΑΚΟΧ στους αγώνες , Θεόδωρος Σαββίδης (12 ετών), Κωνσταντίνα Αγγελάτου (11 ετών) , Παναγιώτης Λαμπαδάκης (11 ετών), Θωμάς Καψαλης (10 ετών) , Λεωνίδας Γιακουμάκης (9 ετών) και Μαρία Πριόνα (9 ετών) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σημειώνοντας αξιόλογες επιδόσεις , που συνιστούν και ατομικά ρεκόρ, δίνοντας ελπιδοφόρες υποσχέσεις για το μέλλον.

Posted by Sourta Ferta on 7:40 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Στο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Προαγωνιστικών Κατηγοριών ο Α.Κ.Ο. Χαλκίδος �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery