Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Πλήθος κόσμου στην έναρξη του Φεστιβάλ του ΔΟΠΠΑΧ

Με δρώμενα από τα παιδιά των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, που ανήκουν στην δικαιοδοσία του, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουνίου, στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο “Ορέστης Μακρής”,  το 4ο Φεστιβάλ του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκιδέων.
Στην εναρκτήρια τελετή ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από την Δημοτική Αρχή προκειμένου στα παιδιά να παρέχονται όλα αυτά τα εφόδια που χρειάζονται στην διάρκεια της προσχολικής ηλικίας, αλλά και στις επόμενες βαθμίδες του σχολείου.
Τις ευχές του σεβ. Μητροπολίτου Χαλκίδας κ. Χρυσοστόμου μετέφερε ο παν. Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Ευγενικός, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού (ΔΟΠΠΑΧ) Σωτήρης Ανυφαντής και ο αντιπρόεδρος Κώστας Μπαρούτας.
Στην διάρκεια της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, συνοδευόμενος  από τον Σωτήρη Ανυφαντή και το μέλος του ΔΟΠΠΑΧ Γιώργο Χατζηβασιλείου, επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα των ΚΑΠΗ, στα οποία προβάλλονταν δημιουργίες των μελών τους.
Το Φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου στις 19.30 με δρώμενα από τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και εργαστήρια με την συμμετοχή παιδιών από τους Παιδικούς Σταθμούς.

  Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων
Posted by sourta-ferta on 10:50 π.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Πλήθος κόσμου στην έναρξη του Φεστιβάλ του ΔΟΠΠΑΧ �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery