Ο ΑΚ.Ο. Λιβαδειάς στο Cosmogym Contest 2018 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο ΑΚ.Ο. Λιβαδειάς στο Cosmogym Contest 2018

H συμμετοχή του ΑΚ.Ο. Λιβαδειάς στο Cosmogym Contest 2018 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας "Γιώργος Στεφανόπουλος",  μόνο "απλή υπόθεση"  δεν θα μπορούσε να είναι διότι συστάθηκε  μία ολόκληρη ομάδα προπονητών , αθλητριών και εθελοντών για να παρουσιαστεί η "ΜΗΔΕΙΑ" !

Με την από πάντα πετυχημένη συνεργασία των προπονητριών Τσάπρα Λουκία και Σύρου Λένα ( θυμηθείτε το πιο πρόσφατο , τις "Όρνιθες" ) και την προσθήκη μίας ακόμα προπονήτριας , της Χρύσας Ζάμπα , καθώς και με  το σύνολο 28 αθλητριών του Ομίλου , επιλεγμένες από διάφορα τμήματα της γυμναστικής , το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να μην είναι εντυπωσιακό !
Και η αμοιβή όλων των συντελεστών καθώς και του Ομίλου  ήταν το χάλκινο μετάλλιο από την διοργανωτική επιτροπή της οργάνωσης του Contest !

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι παρακάτω :
Χονδρού Βασιλεία, Αγγελοπούλου Γεωργία, Τράκη Ειρήνη, Μπουζίκα Έλενα, Γκικοπούλου Κρίστυ, Μπάρλου Μάγδα, Πατσούκα Πόπη, Φήκα Δήμητρα, Δημάκα Αδαμαντία, Νταντούμη Άρτεμης, Τσέτσου Ελίνα, Κράλλη Αναστασία, Κράλλη Ειρήνη , Καραμπογιά Μάγδα, Μαυραγάνη Ελευθερία , Μπαλόκα Έλενα, Κρεμμύδα Ζωή , Κουτσούμπα Ελένη , Πέτσα Ελένη , Σειακούλη Κατερίνα , Βλάχου Ιωάννα, Κουτσούμπα Μαρία, Σφυρή Ελένη , Κατή Όλγα, Τσώνη Νάνσυ, Γκουράρου Φωτεινή, Παπαναστασίου Εύα , Τρόκα Ιωάννα.

Την Μήδεια υποδύθηκε η Μαρία Ιωάννου και την Tροφό η Έμμυ Καγιά.
Τη μουσική και τις χορογραφίες επιμελήθηκαν οι Σύρου Λένα, Τσάπρα Λουκία και Ζάμπα Χρύσα.
Η μουσική επιμέλεια ήταν του Πάνου Χονδρού και του Βαγγέλη Καραστέργιου ενώ τα κείμενα επιμελήθηκε ο Πάνος Χονδρός.
Τα σκηνικά σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από την Εύα Ρέντζου , Σύρου Λένα, Τσάπρα Λουκία, Ζάμπα Χρύσα και Αγγέλα Καρατράντζου.
Η επιμέλεια του μακιγιάζ έγινε από τη Μυρτώ Κεράστα.
Η σκηνική ματιά ήταν του Γιώργου Αγραφιώτη και της Μίχου Λαμπρινής.
Οι ενδυμασίες και τα κουστούμια σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν από την Ελπίδα Βαρθολομάτου- Γεωργοπούλου , τη Σύρου Λένα , τη Τσάπρα Λουκία , τη Ζάμπα Χρύσα και τον Πολύζο Δημήτρη.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές οι οποίοι δούλεψαν όλη τη διάρκεια της παρούσης αθλητικής χρονιάς για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα! Σε εποχές που ο

"μόχθος" χάνει την αξία του και ο εθελοντισμός σπανίζει , πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μαζί με παιδιά δημιουργούν και παλεύουν για το καλύτερο μέλλον τους!

Το Διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει επίσης ξεχωριστά τις αθλήτριες του Ομίλου και τις προπονήτριες που έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για να ολοκληρωθεί αυτή η "θεατρο - αθλητική " παράσταση !

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι όποιος επιθυμεί να αγοράσει φωτογραφίες από το Cosmogym Contest μπορεί να τηλεφωνήσει στο  210- 3216687 (κ.Σοφοκλής)

Επόμενο ραντεβού μας στις 2 Ιουλίου στις 8.00μμ. στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς όπου θα γίνει η καλοκαιρινή επίδειξη του τμήματος γυμναστικής του ΑΚΟΛ και όπου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και την παράσταση της ΜΗΔΕΙΑΣ !
Σας περιμένουμε για να απολαύσετε τα παιδιά σας !

To Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages