Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας και Φθιώτιδας

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας και Φθιώτιδας, τα οποία κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων, κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Κατασχέθηκαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού και πακέτων τσιγάρων, καθώς και ένα μαχαίρι

Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Βοιωτίας και Φθιώτιδας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 35χρονος αλλοδαπός και ένας 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Επιπλέον ο 57χρονος κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη ο 35χρονος χθες (02-07-2018) το βράδυ, σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (100) συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (5) κιλών, καθώς και (40) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, συνελήφθη ο 57χρονος χθες (02-07-2018) το πρωί, στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, διότι εντός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (500) γραμμαρίων και ένα μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Posted by Sourta Ferta on 8:10 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας και Φθιώτιδας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery