Με 3 ασημένια μετάλλια ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νοτίου Ομίλου ΠΠ-ΠΚΑ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με 3 ασημένια μετάλλια ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νοτίου Ομίλου ΠΠ-ΠΚΑ

Με 3 ασημένια μετάλλια για τον Σύλλογο μας ΕΥΒΟΪΚΟ Γ.Α.Σ και τη 4η θέση στη Γενική βαθμολογία όλων των σωματείων της Νοτίου Ελλάδας  στους Παμπαίδες, έπεσε  η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νοτίου Ομίλου ΠΠ-ΠΚΑ που έγινε στη πόλη της Χαλκίδας το  Σαββατοκύριακο.

Το πρώτο ασημένιο μετάλλιο το κατέκτησε  το Σάββατο στα 1000μ ΠΠΑ ο ΚΟΥΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με χρόνο 2.40.79΄΄που αποτελεί και ατομικό του ρεκόρ.

Το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε τη Κυριακή ο ΜΠΡΟΥΖΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ στα 100μ με εμπόδια και χρόνο 14.32΄΄που είναι και νέο ατομικό του ρεκόρ.

Το τρίτο ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η σκυτάλη μας στα 4Χ300μ με τους  ΚΟΥΤΟΥΛΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΜΠΡΟΥΖΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ, ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΣΙΜΟ και ΝΤΑΡΛΑ ΝΙΚΟΛΑ με χρόνο 2.33.26΄΄.

Επίσης στη 4η θέση τερμάτισε στα 300μ με εμπόδια η ΜΠΕΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ με χρόνο 49.13 που αποτελεί και νέο ατομικό της ρεκόρ, τη 5η θέση  στα 80μ κατέκτησε ο ΝΤΑΡΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ με ατομικό ρεκόρ 9.61΄΄, τη 10η θέση στο Δίσκο πήρε ο ΣΑΛΛΑΚΙΔΗΣ ΕΡΜΗΣ με ατομικό ρεκόρ και αυτός στα 38.33μ και τη 16η θέση στα 1000μ πήρε ο ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΣΙΜΟΣ με χρόνο 2.56.33΄΄.

Επίσης συμμετοχή είχαμε και με τη Σκυτάλη στα 4Χ80μ με τις ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΦΡΑΝΤΖΗ ΛΥΔΙΑ, ΜΠΕΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ και ΤΣΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ οι οποίες με επίδοση 42.82΄΄ κατέκτησαν την 20η θέση. Η ΤΣΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στα 80μ και ο ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στο άλμα σε μήκος. Να συγχαρούμε τους προπονητές του Συλλόγου μας ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟ, ΣΦΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ, ΜΠΟΣΙΝΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ και ΜΑΚΡΗ ΕΦΗ που με ήθος και σοβαρή δουλειά οδήγησαν το Σύλλογο μας σε αυτήν την επιτυχία καθώς ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του ΕΥΒΟΪΚΟΥ Γ.Α.Σ στη κατηγορία αυτή τα τελευταία χρόνια τόσο από συγκομιδή μεταλλίων όσο και την επίτευξη ατομικών ρεκόρ. Τέλος να ευχαριστήσουμε πολύ τους 30 και πλέον εθελοντές του Συλλόγου μας, αθλητές από την Ακαδημία αλλά και την Αγωνιστική μας ομάδα, που βοήθησαν στη διεξαγωγή αυτού του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages