Στα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης για τον εορτασμό των 60 χρόνων του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης για τον εορτασμό των 60 χρόνων του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης»

Στα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης για τον εορτασμό των 60 χρόνων του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης».
Ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης παραβρέθηκε χθες Κυριακή 8 Ιουλίου στα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης του Λυκείου Ελληνίδων με θέμα : «Ως φέρνει η Έγριπος. Θύμησες» για τον εορτασμό των 60 χρόνων από την Ίδρυση του παραρτήματος Χαλκίδας.
Ο κ. Ακριώτης ξεναγήθηκε στο χώρο της έκθεσης με το εξαιρετικά πλούσιο και ανεκτίμητο λαογραφικό υλικό  τονίζοντας την ανάγκη συντήρησης του αλλά και προβολής του σε μόνιμο εκθεσιακό χώρο.
Καθώς δεν του δόθηκε η δυνατότητα να εκφράσει δημόσια τις ευχές του για τα 60 χρόνια λειτουργίας του Λυκείου Ελληνίδων στη Χαλκίδα, δια του παρόντος ο κ. Ακριώτης εύχεται η προσφορά αυτή να συνεχιστεί διατηρώντας την ιστορική μνήμη και την παράδοση στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages