Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Στα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης για τον εορτασμό των 60 χρόνων του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης»

Στα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης για τον εορτασμό των 60 χρόνων του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης».
Ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης παραβρέθηκε χθες Κυριακή 8 Ιουλίου στα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης του Λυκείου Ελληνίδων με θέμα : «Ως φέρνει η Έγριπος. Θύμησες» για τον εορτασμό των 60 χρόνων από την Ίδρυση του παραρτήματος Χαλκίδας.
Ο κ. Ακριώτης ξεναγήθηκε στο χώρο της έκθεσης με το εξαιρετικά πλούσιο και ανεκτίμητο λαογραφικό υλικό  τονίζοντας την ανάγκη συντήρησης του αλλά και προβολής του σε μόνιμο εκθεσιακό χώρο.
Καθώς δεν του δόθηκε η δυνατότητα να εκφράσει δημόσια τις ευχές του για τα 60 χρόνια λειτουργίας του Λυκείου Ελληνίδων στη Χαλκίδα, δια του παρόντος ο κ. Ακριώτης εύχεται η προσφορά αυτή να συνεχιστεί διατηρώντας την ιστορική μνήμη και την παράδοση στην πόλη μας.

Posted by Sourta Ferta on 12:30 μ.μ. . Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Στα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης για τον εορτασμό των 60 χρόνων του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης» �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery