Γιορτή λήξης της Α΄ κατασκηνωτικής περιόδου της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γιορτή λήξης της Α΄ κατασκηνωτικής περιόδου της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, μετέβη στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στις Ροβιές της Βορείου Ευβοίας, όπου από τις 27 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιουλίου το πρωί, λειτουργεί η Α΄ Κατασκηνωτική Περίοδος, στην οποία φιλοξενήθηκαν 102 αγόρια του Γυμνασίου με Αρχηγό τον Ιεροκήρυκα, Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη.
Στην έναρξη της εορτής λήξης της Α΄ περιόδου, ο Αρχηγός π. Ιωάννης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, κάνοντας αναφορά στο τρόπο ζωής της κατασκήνωσης, ευχαριστώντας παράλληλα και όλα τα στελέχη που συμμετέχουν εθελοντικά αλλά και τον Σεβασμιώτατο που με την ευλογία του και την άγρυπνη μέριμνα του επιτελούνται τα πάντα.
Οι κατασκηνωτές και τα στελέχη παρουσίασαν την άρτια προετοιμασμένη εορτή τους προκαλώντας συγκίνηση και ευχαρίστηση στους προσκεκλημένους.

Λίγο πριν το τέλος, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον καλό του συνεργάτη π. Ιωάννη Καραμούζη και όλα τα στελέχη της Κατασκήνωσης, και απηύθυνε λόγο οικοδομής προς όλους τους παρευρεθέντες γονείς και τα παιδιά, ενώ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να επαινέσει τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι, παρά το κλίμα των ημερών, δεν παύουν να στηρίζουν ηθικά και υλικά την διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος προς τον συνάνθρωπο.
Όλοι οι κατασκηνωτές στο τέλος είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος επέδωσε στο καθένα μια αναμνηστική ευλογία..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages