Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Φιλοξενία σπουδαστών από διάφορες χώρες του κόσμου στην ιερά μητρόπολη Χαλκίδος

Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 επισκέφθηκαν την Ιερά μας Μητρόπολη 25 φοιτητές και σπουδαστές από διάφορες χώρες του κόσμου, φιλοξενούμενοι της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία οργανώνει την τελευταία δεκαετία το «Πρόγραμμα Εκμάθησης της νεοελληνικής γλώσσας και γνωριμίας με την ορθόδοξη παράδοση και τον ελληνικό πολιτισμό».
Τους φιλοξενουμένους υποδέχθηκε στην ιστορική Παλαιοχριστιανική Βασιλική της Αγίας Παρσκευής Πολιουχου Χαλκίδος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τους ξεναγησε και στην συνέχεια τους συνόδευσε έως την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλη Ψαχνών, όπου η υπό τον Ηγγούμενο, Αρχιμ. Ιάκωβο Μπαλωμένο Αδελφότητα της Ι. Μονής, παρέθεσε γεύμα.
Η επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος των σπουδαστών, τους οποίους συνόδευαν τα στελέχη της Αποστολικής Διακονίας κ. Ευάγγελος Μαρινόπουλος και κ. Χρήστος Παλασκώνης, εντασσόταν στον σκοπό του προγράμματος, ο οποίος είναι, μέσα από την σειρά των μαθημάτων νεοελληνικής γλώσσας και των επισκέψεων σε Ιερές Μητροπόλεις, μοναστήρια και φιλανθρωπικούς οργανισμούς της Εκκλησίας μας, χριστιανικά και αρχαιοελληνικά μνημεία και μουσεία, να γνωρίσουν τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό της Πατρίδος μας.
Μετά τήν Ιερά Μονή, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στην Αθήνα, ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία και την συναναστροφή με τον Σεβασμιώτατο και τους συνεργάτες του.
Posted by sourta-ferta on 10:40 π.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Φιλοξενία σπουδαστών από διάφορες χώρες του κόσμου στην ιερά μητρόπολη Χαλκίδος �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery