Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ενίσχυση του ρόλου της ανταποδοτικής ανακύκλωσης στα μέσα μεταφοράς

O Βουλευτής Εύβοιας Γ. Ακριώτης παρευρέθηκε στην επίσημη έναρξη του “Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στις Σταθερές Συγκοινωνίες” που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στο Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων, στο σταθμό Μετρό Σύνταγμα.
Με κεντρικό σύνθημα “Η ανακύκλωση βρήκε το… μέσο μεταφοράς της” το ως άνω πρόγραμμα, προϊόν συνεργασίας του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτική Ανακύκλωση με τη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο διαχρονικά επίκαιρο και παράλληλα ζωτικής και καθοριστικής σημασίας τομέα πολιτικής, αυτόν της προστασίας του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της προσπάθειας επίτευξης της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής ένας ειδικά διαμορφωμένος συρμός του μετρό θα μεταφέρει το μήνυμα της ανακύκλωσης.
Στα “Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης” που θα τοποθετηθούν αρχικά στους σταθμούς Μετρό “Δάφνη” και “Δουκίσσης Πλακεντίας”, καθώς και στη στάση του τραμ “Αγία Φωτεινή” οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα ανακύκλωσης με ανταποδοτικό τέλος ένα ευρώ ανά 33 συσκευασίες ή τρία λεπτά ανά 1 συσκευασία και παράλληλα θα συμμετέχουν σε μηναίο διαγωνισμό για 10 δωρεάν προσωποποιημένες μηνιαίες κάρτες, και 100 δωρεάν εισιτήρια διάρκειας 90΄ λεπτών.
Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό  και τη στρατηγική επιλογή για προώθηση της κυκλικής οικονομίας, που αποτελεί βασική προτεραιότητα της πολιτικής μας.

Posted by Sourta Ferta on 2:40 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ενίσχυση του ρόλου της ανταποδοτικής ανακύκλωσης στα μέσα μεταφοράς �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery