Συγχαρητήρια επιστολή της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συγχαρητήρια επιστολή της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη

Με αφορμή τη διάκριση των αθλητών του ΝΟΧ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σλάλομ, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή.
«Αγαπητοί αθλητές, προπονητές & παράγοντες της Δ/σης του ΝΟΧ,
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθούμε την εξαιρετική φετινή πορεία σας, στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ. Οι άριστες επιδόσεις σας, τιμούν τόσο τον ελληνικό αθλητισμό όσο και τη πόλη της Χαλκίδας. Επισφράγισμα αυτής της πορείας, η άριστη εμφάνιση της ελληνικής αποστολής και των αθλητών του Ν.Ο.Χ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σλάλομ Εφήβων –Νεανίδων και Νέων Ανδρών –Γυναικών Κάτω των 23 ετών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ιβρέα της Ιταλίας, το διάστημα 17-22 Ιουλίου 2018.
Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας συγχαρώ για τη μεγάλη επιτυχία της συμμετοχής στον τελικό και την κατάκτησης της 7ης θέσης στο αγώνισμα Κανόε Διπλό Μεικτό (C2 mixed), από τους αθλητές μας Στέλλα Κακαρά και Ζησέκα Παναγιώτη.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, Αρβανίτη Παναγιώτη, Γκεγκάι Λέανδρο, Ζησέκας Παναγιώτη, Κακαρά Στέλλα και Τρωιάννο Χαραλάμπο, τους προπονητές, Σκυριώτη Ανθίππη και Ζάχο Κωνσταντίνο, τη Διοίκηση του ΝΟΧ, αλλά και στους γονείς τους που στέκονται πάντα δίπλα στα παιδιά. Αποδείξατε ότι διαθέτετε τα κατάλληλα εφόδια, τις δεξιότητες και το ταλέντο να αντιμετωπίσετε μεγάλες προκλήσεις και να κατακτάτε στόχους.
Χαρείτε την επιτυχία σας, επιβραβεύστε τον εαυτό σας και συνεχίστε τη σκληρή δουλειά για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.»

 ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
     ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages