Σίμος Κεδίκογλου : Οι υπογραφές στις συμφωνίες είναι δεσμευτικές - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σίμος Κεδίκογλου : Οι υπογραφές στις συμφωνίες είναι δεσμευτικές

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην εκπομπή οι «Αταίριαστοι» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λέγοντας, χαρακτηριστικά, ότι όσα έχει κάνει είναι τελείως αντίθετα από αυτά που υποσχόταν. Παράλληλα, αναφερόμενος στο Σκοπιανό, τόνισε ότι με την υπογραφή στις Πρέσπες δόθηκε το πράσινο φως για να ξεκινήσει η ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ χωρίς η Ελλάδα να μπορεί να κάνει τίποτα. «Η κυβέρνηση-είπε- δεν καταλαβαίνε,ι ότι οι υπογραφές στις συμφωνίες είναι δεσμευτικές. Θέλουμε να μάθουμε με τι ανταλλάγματα τα δώσαμε όλα. Τους δίνουμε εθνότητα και γλώσσα εντείνοντας τον αλυτρωτισμό. Θα έπρεπε να υπήρχε όρος στη συμφωνία μη έναρξης της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων μέχρι την επικύρωσή της από την ελληνική πλευρά».
Πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί την οικονομία της χώρας στην καταστροφή, αδιαφορώντας για τα πραγματικά  προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, επισημαίνοντας: «Αυτά το οποία κάνει η κυβέρνηση στην  οικονομία είναι καταστροφικά. Ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο μικρός και μεσαίος επιχειρηματίας δίνει το 80% του τζίρου του σε φόρους και εισφορές. Ο μέσος Έλληνας δουλεύει 200 μέρες το χρόνο για το Κράτος.
Για τα δήθεν υπερπλεονάσματα δεν έχουν πληρώσει συντάξεις, δεν έχουν πληρώσει οφειλές του Δημοσίου. Έχουν παρακρατήσει τα ταμειακά διαθέσιμα των Νοσοκομείων για να βγάλουν  το ματωμένο υπερπλεόνασμα, στραγγαλίζοντας την οικονομία. Αν πρόκειται να βρεθεί μία λύση είναι μόνο μέσα από την  ανάπτυξη. Όσο μεγαλύτερο υπερπλεόνασμα βγάζουν τόσο στραγγαλίζουν την οικονομία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages