Ο μητροπολίτης Χαλκίδος στην Ιστιαία για την πανήγυρη του μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο μητροπολίτης Χαλκίδος στην Ιστιαία για την πανήγυρη του μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής

Τo Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τους Διακ. Ευγένιο Τσάλλα και Πορφύριο Γερμανό, επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην περιοχή «Ταξιάρχης» Ηλίων, όπου φιλοξενούνται 105 κορίτσια της Γ΄ Γυμνασίου καί του Λυκείου, με Αρχηγό την κ. Μαγδαληνή Αργυράκη.
Το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Σεβασμιώτατος, πλαισιούμενος από τους Ιεροκήρυκες της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνό Μάκρα και Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό και άλλους Ιερείς της Ιεράς μας Μητροπόλεως και ειδικότερα της Αρχιερατικής Περιφερείας Ιστιαίας, χοροστάτησε στον Μεγάλο Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής της Ιστιαίας, ο οποίος είναι αποτέλεσμα της υπερπεντηκονταετούς διακονίας στην Ιστιαία, του Αρχιερατικού Επιτρόπου και Ιεροκήρυκος Αρχιμ. Ιγνατίου Καπνίση.
Στον Εσπερινό συμμετείχε πολυπληθές εκκλησίασμα προς το οποίο ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερθείς στην Αγία Μαρία την Μαγηδαληνή, ως μάρτυρα και κήρυκα της Αναστάσεως του Χριστού, ενώ τους Ύμνους έψαλλαν θαυμασιώτατα Χοροί Ιεροψαλτών εξ Ιστιαίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages