Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και προστασίας αρχαιοτήτων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και προστασίας αρχαιοτήτων

Συνελήφθη ημεδαπός σε ευρύτερη δασική περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και προστασίας αρχαιοτήτων

Κατασχέθηκαν (18) δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι, κυνηγετικό όπλο, ανιχνευτής μετάλλων, πήλινα θραύσματα αρχαίων αγγείων, χρυσό αρχαίο νόμισμα κ.α.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού και της Β’ Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), συνελήφθη προχθές (23-07-2018) το απόγευμα, σε ευρύτερη δασική περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή – καλλιέργεια), όπλων και προστασίας αρχαιοτήτων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 45χρονος εντοπίστηκε κατά την μετάβασή του στην ανωτέρω περιοχή, με σκοπό την περιποίηση δενδρυλλίων κάνναβης.

Στο προαναφερόμενο σημείο, καθώς επίσης σε παρακείμενη αυτού αποθήκη, ιδιοκτησίας του 45χρονου, αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν από τους αστυνομικούς συνολικά και κατασχέθηκαν:

•    (18) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (2,5) μέτρων,
•    (4) πλαστικά δοχεία ποτίσματος.
•    μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης,
•    (7) φυτά κάνναβης (σε πλαστικά ποτήρια) και ζυγαριά ακριβείας,
•    κυνηγετικό όπλο, πιστόλι και (4) φυσίγγια αυτού,
•    ανιχνευτής μετάλλων (με παρελκόμενα αυτού),
•    πήλινα θραύσματα αρχαίων αγγείων και χρυσό αρχαίο νόμισμα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages