Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Eτήσια σύσκεψη της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρεσιακών στελεχών

Ολοκληρώθηκε η ετήσια σύσκεψη της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής  Αστυνομίας και υπηρεσιακών στελεχών
Συζητήθηκαν θέματα ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος και ζητήματα τοπικού χαρακτήρα που αφορούν τις περιοχές τοπικής αρμοδιότητας των συμμετεχόντων στελεχών

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, η ετήσια σύσκεψη - υπηρεσιακή συνεργασία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας με υπηρεσιακά στελέχη, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος και ζητήματα τοπικού χαρακτήρα που αφορούν τις περιοχές τοπικής αρμοδιότητας των συμμετεχόντων στελεχών, ενώ από τη Ηγεσία του Σώματος δόθηκαν σχετικές οδηγίες και κατευθύνσεις, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία και την εκπλήρωση των στόχων του οργανισμού.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και από πλευράς Πολιτικής Ηγεσίας παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος.
Από πλευράς Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος συμμετείχαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, οι Προϊστάμενοι των Κλάδων του Αρχηγείου, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, οι Γενικοί Περιφερειακοί Αστυνομικοί Διευθυντές και οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Χώρας.
Απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, στις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, πραγματοποιήθηκε καθιερωμένη εκδήλωση που διοργάνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προς τιμήν των στελεχών που συμμετείχαν στην σύσκεψη.


Posted by Sourta Ferta on 2:30 μ.μ. . Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Eτήσια σύσκεψη της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρεσιακών στελεχών �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery