The Revolution is Inclusion - Sourta-Ferta

Post Top Ad

The Revolution is Inclusion

Τα Special Olympics Hellas ανακοινώνουν .

Τα Special Olympics Hellas ανακοινώνουν  ότι σήμερα παγκόσμιας εμβέλειας μνημεία, στάδια και εμβληματικά κτήρια γιορτάζουν μαζί μας την επανάσταση της ένταξης των ατόμων με αναπηρία στον αθλητισμό και την κοινωνία (“The Revolution is Inclusion”).

To Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συμμετέχει στην παγκόσμια δράση                   ‘’Light Up for Inclusion’’ των Special Olympics.

Με αφορμή την 50η επέτειο από την ίδρυση του Κινήματος, τo Κέντρο Πολιτισμού                    Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) Stavros Niarchos Foundation Cultural Center θα φωτιστεί σήμερα στις 21.00 στα ΚΟΚΚΙΝΑ συμμετέχοντας στη παγκόσμια δράση                                           "Light Up for Inclusion".
Το Light Up for Inclusion αποτελεί μια παγκόσμια ενέργεια με στόχο την ενημέρωση για την εξάλειψη των διακρίσεων εις βάρος των ατόμων με νοητική αναπηρία αλλά και τη δημιουργία κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.
“Είμαστε ευγνώμονες για την τεράστια υποστήριξη που λαμβάνουμε για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για τα άτομα με νοητική αναπηρία ανεξάρτητα από τον τόπο στον οποίο ζουν, σε όλο τον κόσμο”, τόνισε ο Πρόεδρος των Special Olympics International Dr.Timothy Shriver. Η ενέργεια Light Up for Inclusion συμβολίζει τη συνέχιση και την εξέλιξη της αποστολής του Κινήματος των Special Olympics.”
Ο Dr. Tim Shriver βρέθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο με αφορμή το 7ο Διεθνές Συνέδριο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την Κοινωφελή Δράση, στο οποίο έδωσε την κεντρική ομιλία. Επιπλέον τον Ιούνιο το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) Stavros Niarchos Foundation και τα Special Olympics International ανακοίνωσαν μία συνεργασία-ορόσημο για την υποστήριξη του παγκόσμιου κινήματος κοινωνικής ένταξης, με μια τριετή δωρεά, συνολικού ύψους $10.000.000 δολαρίων από το ΙΣΝ, με στόχο την αύξηση της πρόσβασης και των ευκαιριών σε σχολικά αθλητικά προγράμματα για μία κοινότητα που αποτελεί περίπου το 3-4% του παγκόσμιου πληθυσμού.
Πέραν του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, περισσότερα από 170 μνημεία και κτήρια σε όλο τον κόσμο –με περισσότερα από 40 στην Ευρώπη Ευρασία - θα συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία Light Up for Inclusion, δημιουργώντας μια παγκόσμια εκδήλωση σεβασμού και κατανόησης της διαφορετικότητας.




              
                                     
Special Olympics - 50th Anniversary
Από μια θερινή κατασκήνωση για ανθρώπους με διανοητική αναπηρία σ’ ένα Παγκόσμιο Κίνημα, τα                                                      Special Olympics αλλάζουν ζωές και συμπεριφορές σε όλο τον κόσμο εδώ και 50 χρόνια.
Οι εορτασμοί ξεκινούν... Μετράμε αντίστροφα... Chicago, 17- 22 July 2018

H Iδρύτρια των Special Olympics, Eunice Kennedy Shriver, αφιέρωσε τη ζωή της να διδάξει ότι καμιά σωματική ή διανοητική αναπηρία δεν μπορεί να κάμψει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος. Δημιούργησε τα Special Olympics, ένα παγκόσμιο κίνημα, με στόχο τη δημιουργία μιας κοινωνίας που προτιμά να εντάσσει παρά να αποκλείει και παράλληλα να ενδυναμώνει τα άτομα με διανοητική αναπηρία μέσα από τη χαρά του αθλητισμού. Σήμερα, ημέρα εορτασμού της Εunice Kennedy Shriver Day, πες μας πως εσύ κάνεις πράξη το σύνθημα "ChooseToInclude"στη δουλειά, στο σχολείο, στη γειτονιά σου   .   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages