Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Το νέο ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2018-2019

Ενωτικό και πολυμελές το νέο ΤΑΑ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενόψει της αγωνιστικής  χρονιάς 2018-2019.
Το νέο πολυμελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ μετά την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Volleyleague βάζει σε λειτουργία το νέο τριετές σχεδιασμό της ομάδας βόλεϊ ανδρών. Ήδη έχει κλειστεί ο νέος προπονητής της ομάδας και ο σχεδιασμός του νέου ρόστερ των ανδρών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το 11μελές σχήμα των μελών - διοικητικών στελεχών που συγκροτούν το νέο ΤΑΑ ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2018-2019 είναι οι: Διαμαντής Θωμάς, Γιώργος Χριστόπουλος, Δημήτρης Καραντάκης, Δημήτρης Τσιτίνης, Γιουλίνα Δασκαλοπούλου, Τάσος Θεοδωρακόπουλος, Σταύρος Σφυρίδης, Δημήτρης Κακάτσος, Αναστάσιος Σαλεμής, Αμαλία Κεφαλά, Γιάννης Καρκαλής.

Επί πλέον στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς η διοίκηση του ΤΑΑ θα έχει δίπλα της την Χαλκιδαϊκή Συμμαχία (ομάδα φίλων Ηρακλή Χαλκίδας), που δίνει το πλεονέκτημα για μια νέα δυναμική πορεία και προοπτική του συλλόγου, δημιουργώντας ουσιαστικά τη σύνδεση της ομάδας με την βάση της τοπικής κοινωνίας και με στόχο η πορεία  του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ να γίνει υπόθεση όλων των Χαλκιδέων και Ευβοέων.

Posted by Sourta Ferta on 7:20 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Το νέο ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2018-2019 �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery