Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Φυτεία με (42) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε δασική περιοχή του Αυλώνα Αττικής

Επιπλέον κατασχέθηκαν περισσότερα από (6,5) κιλά φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης και διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την περιποίηση της φυτείας

Φυτεία με (42) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Αυλώνα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους από (1,3) έως και (4,2) μέτρων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο περίπου (100) τ.μ., εντός υψηλής πευκόφυτης περιμετρικής βλάστησης και εκριζώθηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, προχθές (14-08-2018) το απόγευμα.

Από το σημείο της φυτείας, επιπλέον περισυλλέχθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, συνολικού βάρους (6) κιλών & (679) γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την περιποίηση της φυτείας (τσουβάλια με λίπασμα, πλαστικά δοχεία κ.α.).

Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

2018
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝPosted by sourta-ferta on 2:20 μ.μ. . Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Φυτεία με (42) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε δασική περιοχή του Αυλώνα Αττικής �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery