Επίσκεψη Δημάρχου Χαλκιδέων στο ΚΕΓΕ Ν. Αρτάκης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη Δημάρχου Χαλκιδέων στο ΚΕΓΕ Ν. Αρτάκης

Επίσκεψη στο Κέντρο Επαγγελματικής Γεωργικής Εκπαίδευσης στη Ν. Αρτάκη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 6 Αυγούστου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αρτάκης Νικόλαο Γεωργαλά και άλλους συνεργάτες του.
Όπως είναι γνωστό, στις 22 Ιουνίου έγινε η επίσημη παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Δήμο Χαλκιδέων, ο οποίος είχε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση αξιοποίησής του.
Ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του επισκέφθηκε όλους τους χώρους του ΚΕΓΕ και τόνισε ότι πρώτο μέλημα της Δημοτικής Αρχής, όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία παραχώρησης, είναι ο καθαρισμός της έκτασης των 8.803 τ.μ., που σήμερα είναι απροσπέλαστος.
Σημειώνεται ότι η διάρκεια παραχώρησης της συγκεκριμένης έκτασης, στην οποία υπάρχουν κτίσματα 1.120 τ.μ., είναι 25 χρόνια, με προοπτική παράτασης επιπλέον 10 χρόνων.
Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση των συγκεκριμένων υποδομών, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της ευρύτερης περιοχής, κάνοντας αναφορά για ένα Πολυδύναμο Κέντρο Αγροτικής Έρευνας, Καινοτομίας, Εκπαίδευσης και Εφαρμογής σε Νέες Τεχνολογίες.

    Γραφείο Τύπου
  Δήμου Χαλκιδέων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages