Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Έκαψαν Παιδική Χαρά στη Δημοτική Κοινότητα Βαθέος

Μήνυση κατ’ αγνώστων για τις καταστροφές που προκάλεσε φωτιά στην Παιδική Χαρά της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος, θα καταθέσει ο Δήμος Χαλκιδέων.
Συγκεκριμένα, άγνωστα άτομα έβαλαν φωτιά και έκαψαν την Παιδική Χαρά που κατασκευάστηκε πρόσφατα στο Βαθύ, δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να μην επεκταθεί και σε άλλους παρακείμενους χώρους.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, που επισκέφθηκε τον χώρο της Παιδικής Χαράς, δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν να καταστρέφουν Δημοτική περιουσία και εγκαταστάσεις που φτιάχτηκαν για τα παιδιά.
Καταγγέλλουμε προς κάθε κατεύθυνση, ανέφερε ο Δήμαρχος, τις ενέργειες αυτές και φυσικά θα κατατεθεί μήνυση για να αναζητηθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Χαλκιδέων ζητά από όλους τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες, να προστατεύουν τη δημόσια περιουσία, αφού άλλωστε κάθε τέτοια εγκατάσταση φτιάχνεται με χρήματα των πολιτών.

    Γραφείο Τύπου
  Δήμου Χαλκιδέων Posted by Sourta Ferta on 6:00 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Έκαψαν Παιδική Χαρά στη Δημοτική Κοινότητα Βαθέος �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery