Εορτή λήξης της Δ΄ κατασκηνωτικής περιόδου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εορτή λήξης της Δ΄ κατασκηνωτικής περιόδου

Το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στην Κατασκήνωση της Ι. Μητροπόλεως, στις Ροβιές της Βορείου Ευβοίας τους παρεπιδημούντες στην Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διαυλείας κ. Αλέξιο και Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σαλώνων κ. Αντώνιο, με τους οποίους παρακολούθησαν την Εορτή Λήξης της Δ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο θέατρο των Κατασκηνώσεων, υπό την ευθύνη της Αρχηγού κ. Ματινας Βαρκάδου-Κουβαρά, Παιδαγωγού και θεολόγου.
Στην Κατασκηνωτική αυτή περίοδο φιλοξενούνται 110 κορίτσια των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, υπό την καθοδήγηση 35 εθελοντών-στελεχών, με Αρχηγό την κ. Κουβαρά, ενώ η Γιορτή τους είχε εξαιρετική επιτυχία, ενώ περιείχε σπουδαία πνευματικά μηνύματα προς όλους.
Ο Σεβασμιώτατος έκλεισε την γιορτή, ευχαριστώντας θερμά τους αγίους Αρχιερείς για την παρουσία τους, συνεχάρη τις μικρές κατασκηνώτριες, την Αρχηγό και τις υπόλοιπες υπευθύνους για την διακονία τους στη νεότητα της Ι. Μητροπόλεώς μας, ενώ, απευθυνόμενος προς τους γονείς, τους ενημέρωσε για το σημαντικό έργο πού επιτελούν προς την νεότητα οι Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages