Πρόγραμμα πανηγύρεως Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας της Φανερωμένης Νέας Αρτάκης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πρόγραμμα πανηγύρεως Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας της Φανερωμένης Νέας Αρτάκης

Γίνεται γνωστό ότι, συν Θεώ, πανηγυρίζει με μεγάλη εκκλησιαστική λαμπρότητα το Ιερό Προσκύνημα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ στη Νέα Αρτάκη Χαλκίδος, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018
ώρα 8:30 μ.μ.: ΠΡΟΕΟΡΤΙΟΣ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018
ώρα 7:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια Λιτάνευση της θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Φανερωμένης, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιωάννου Καραμούζη - Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως.
Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018
ώρα 7:00 π.μ.: Όρθρος και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Αρχιμ. Τιμοθέου Μπαϊμπάκη - Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος δεν θα ευρίσκεται τις ημέρες της Πανηγύρεως στη Νέα Αρτάκη, διότι προσεκλήθη επισήμως από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ και, συν Θεώ, θα συλλειτουργήσει μαζί με τον Πατριάρχη μας, στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Κυζίκου της Μικράς Ασίας, όπου έχουν προγραμματίσει να έλθουν και πολλοί κάτοικοι της Χαλκίδος και Νέας Αρτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages