Α.Ε. Ληλαντίου - Α.Ο. Αφρατίου 1 - 3 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ε. Ληλαντίου - Α.Ο. Αφρατίου 1 - 3

Εκτός κυπέλλου η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα του ΑΟ Αναγέννηση Αφρατίου        με 3-1 σε ένα αγώνα με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Η ομάδα μας μπήκες καλά και με ενθουσιασμό στο παιχνίδι δημιούργησε δύο καλές φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 34΄με ωραίο σουτ πλασέ του Καρλατήρα.

Τέσσερα λεπτά όμως πριν την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Αφρατίου έφερε το παιχνίδι στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τουλούμη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να δείξει καλύτερο πρόσωπο , αλλά οι πολλές χαμένες προσωπικές μονομαχίες έδωσαν την δυνατότητα στους παίκτες του Αφρατίου με την εμπειρία τους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και να πετυχαίνουν αλλά δύο γκολ με τους Αναγνώστου 78΄και Σάλεμ 84΄ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-3.

 Καλή η διαιτησία των κ.κ. Βελέντζα ,Μπούρικα, και Σιμιτζή.

Α.Ε.Λ.
Λεοντής Αθαν., Χαλιώτης, Τόγκος,Πόγκας, Καρλατήρας, Παπαγεωργίου , Μάκ Κόλλιας,  Λεοντής Γεωργ.(46΄ Μικράκης), Παπασχόλης ( 60΄ Μπασούκος), Νάνος (46΄ Κουλοχέρης ),
Ντόι.
                                                 
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας στην έναρξη του πρωταθλήματος το Σάββατο 29/9  και ώρα 17.00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου με τον ΑΟ Αναγέννηση Αφρατίου.
                          
Η ομάδα μας εύχεται για την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν του πρωταθλήματος  που ξεκινάει το
Σαββατοκύριακο 29,30/9 σε όλες της ομάδες να έχουν οι αθλητές τους υγεία και επιτυχίες.
Επίσης εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου Τηλέμαχο Γιάνναλο ταχεία ανάρρωση και το συντομότερο κοντά στην οικογένεια του αλλά και στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages