Συνελήφθη αλλοδαπός στην περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη αλλοδαπός στην περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας,

Συνελήφθη αλλοδαπός στην περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, ο οποίος εντοπίστηκε να μεταφέρει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναντι χρηματικής αμοιβής, (4) μη νόμιμους ομοεθνής του


Συνελήφθη, χθες (14-09-2018) το μεσημέρι στην περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (ρεύμα προς Αθήνα), να μεταφέρει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερις (4) ομοεθνής του ηλικίας από 22 έως 33 ετών, οι οποίοι ομοίως συνελήφθησαν διότι στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη Χώρα μας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι μεταξύ του 49χρονου και των (4) ομοεθνών του, προηγήθηκε συνεννόηση για τη μεταφορά τους από περιοχή της Χαλκίδας, έναντι χρηματικής αμοιβής, με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 49χρονου.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο 49χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages