Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Τιμητική βράβευση από την διεύθυνση ακαδημίας ολυμπιακού στον Νίκο Ρόγκα

Οι προπονητές της Σχολής μας  βρέθηκαν το διήμερο 13,14/10  στο ετήσιο σεμινάριο των «ερυθρόλευκων» Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, στο οποίο πήραν  μέρος 190 προπονητές από όλο τον κόσμο!

Τα «μαθήματα» ήταν  χωρισμένα σε δύο μέρη, με το πρώτο το θεωρητικό να διεξάγεται  στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ το πρακτικό μέρος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.                                                                                     

Αυτή είναι η 8η φορά που πραγματοποιείται το εν λόγω σεμινάριο και είχε ως σκοπό οι προπονητές των Σχολών να αντιληφθούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ακαδημία του συλλόγου.                                                                                           

Στα πλαίσια του σεμιναρίου η Σχολή μας  δέχθηκε μια ξεχωριστή βράβευση από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την σημαντική συνεργασία που έχουν για 14 χρόνια, και  αναφέρθηκε το έργο που έχει δείξει η Σχολή στην περιοχή και έχει χτιστεί μία βάση που δεν έχει ταβάνι.                           

 Μια διάκριση που ήταν κάτι ξεχωριστό για την Διεύθυνση της Σχολής τους προπονητές, συνεργάτες, αθλητές και γονείς και σε όλους αυτούς αφιέρωσε ο Νίκος Ρόγκας την βράβευσή του ευχαριστώντας την ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Πρόεδρο κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη και την τιμητική βράβευση του ίδιου και κατ επέκταση της Σχολής.                                                                                                      

Τέλος συγχάρηκε την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού που για ακόμα μια χρονιά  έδωσε την δυνατότητα να παρακολουθήσουν  ένα διήμερο σεμινάριο με στόχο την εκπαίδευση  και την διεύρυνση των οριζόντων  με βαθύτερο στόχο την εξέλιξη των μικρών  αθλητών των Σχολών.
Posted by sourta-ferta on 10:40 π.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Τιμητική βράβευση από την διεύθυνση ακαδημίας ολυμπιακού στον Νίκο Ρόγκα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery