Στην Καρυστία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην Καρυστία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Από την Καρυστία ξεκίνησε τις συνεργασίες του με την Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Στην πρώτη του συνεργασία με το Δήμαρχο Καρύστου κ. Λευτέρη  Ραβιόλο, τέθηκαν προς συζήτηση τα θέματα της Ανάπτυξης, του Τουρισμού, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Τοπικής Οικονομίας και της Απασχόλησης στην περιοχή.

Ο  Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε: «Ξεκινάμε σήμερα από την Καρυστία  τη νέα μας αυτοδιοικητική πορεία, τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, με ατού μας την  Αυτοδιοικητική και Διοικητική μας εμπειρία, στα θέματα των τοπικών υποθέσεων και της  Ελληνικής Περιφέρειας, με αυτονομία από κομματικές εξαρτήσεις, χωρίς αρχηγικά χρίσματα και  δαχτυλίδια.  Σχεδιάζουμε και θα υλοποιήσουμε στην Περιφέρειά μας, μαζί με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα απαντά στα προβλήματα των πολιτών σε μια νέα μεταμνημονιακή περίοδο, επουλώνοντας πληγές και ανοίγοντας προοπτικές για μια βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη.
Διεκδικούμε να αναλάβουμε την ευθύνη της  Περιφέρειας, γιατί πιστεύουμε πως μπορούμε να αναμετρηθούμε  με τα μεγάλα προβλήματά της και να φέρουμε αποτέλεσμα.

Και θα τα καταφέρουμε  με την εφαρμογή ενός Αναπτυξιακού Σχεδίου για το παρόν αλλά και το μέλλον των νεώτερων γενιών στη Στερεά Ελλάδα, για μια Περιφέρεια Υπεροχής και Κοινωνικής Συνοχής μέσα στην Ελλάδα των Περιφερειών».
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages