Αγιασμός σχολής Ολυμπιακού και καρδιολογικός έλεγχος για αθλητές - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αγιασμός σχολής Ολυμπιακού και καρδιολογικός έλεγχος για αθλητές

Αγιασμός σχολής και καρδιολογικός έλεγχος για αθλητές σε επιμορφωτικό σεμινάριο οι προπονητές της σχολής.

Την Παρασκευή 5/10 παρουσία των προπονητών αθλητών γονέων και φίλων της Σχολής πραγματοποιήθηκε ο  καθιερωμένος Αγιασμός  για την  νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο πάτερ Χρήστος και ο πάτερ Δημήτριος που δεν έκρυψαν τα ερυθρόλευκα αισθήματα τους ευλόγησαν τους προπονητές αθλητές γονείς και φίλους δίνοντας το έναυσμα για το ξεκίνημα μια νέας υπέροχης ποδοσφαιρικής χρονιάς.                                                                         

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Νίκος Ρόγκας μαζί με τους προπονητές και τους συνεργάτες του ευχαρίστησαν τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Σχολή όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές καλή πρόοδο με υγεία και επιτυχίες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Σχολή μας για ακόμα μία χρονιά έχει νέους αθλητές που έχουν ενθουσιαστεί με τον τρόπο που γυμνάζονται, και ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην φιλοσοφία της Σχολής.    

Το Σάββατο 6/10  και την Κυριακή 7/10 ( όπως κάθε χρόνο )  οι αθλητές της Σχολής μας πέρασαν καρδιολογικό έλεγχο από τον καρδιολόγο κ. Κούτρα Δημήτριο.      
                                                                                                 
Τα εργομετρικά τεστ για όλους τους αθλητές θα γίνουν 5/11 στις εγκαταστάσεις  της Σχολής.

Στο «8ο  Επιμορφωτικό Σεμινάριο Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού»  το διήμερο 13-14 Οκτωβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη θα βρεθούν  οι προπονητές της Σχολής μας και θα έχουν την ευκαιρία εκτός από την επιμόρφωση να βρεθούν κοντά με άλλους προπονητές των Σχολών Ολυμπιακού ανταλλάσσοντας απόψεις για το παιδικό ποδόσφαιρο.

Τέλος οι εγγραφές για νέους αθλητές συνεχίζονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Σχολής.                                                                 
Πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2221055652 και 6947366993.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages