EKO Racing Dirt Games & TRC στη Χαλκίδα 20-21 Οκτωβρίου 2018! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

EKO Racing Dirt Games & TRC στη Χαλκίδα 20-21 Οκτωβρίου 2018!

Το σωματείο Α.Σ.Μ.Α Αγωνιστικό και η ομάδα των EKO Dirt Games με την υποστήριξη του Οργανισμού Άθλησης και του Δήμου Χαλκιδέων και την έγκριση της OMAE «official» διοργανώνουν τον 3ο Γύρο του Dirt Games Challenge στην πίστα Motocross της Χαλκίδας, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 10:00.
Το Dirt Games Challenge επιστρέφει και φέτος στο μέρος από όπου ουσιαστικά ξεκίνησαν όλα! Ο 3ος γύρος του EKO Racing Dirt Games & TRC θα διεξαχθεί στην πίστα Motocross της Χαλκίδας.
Όπως σε κάθε συνάντηση του Dirt Games Challenge, έτσι και στον 3ο γύρο στη Χαλκίδα, του οποίου την ευθύνη οργάνωσης θα έχουν το σωματείο ΑΣΜΑ Αγωνιστικό και η ομάδα των ΕΚΟ DG, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν μόνο οι χωμάτινες φόρμουλες, αλλά και αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών!   
Όσοι συμμετείχαν στην περσινή εκδοχή του αγώνα έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διαδρομή των περίπου 2.5 χλμ., η οποία περισσότερο θυμίζει ε.δ., περιλαμβάνοντας γρήγορα και τεχνικά κομμάτια σε εξαιρετικής ποιότητας χώμα.     Παράλληλα, ιδιαίτερα σημαντικό και θετικό είναι το γεγονός ότι η σχεδίασή της επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθήσουν με ασφάλεια από πολλά διαφορετικά σημεία την προσπάθεια των οδηγών.
Χορηγοί επικοινωνίας του θεσμού είναι οι 4Τροχοί και η COSMOTE TV.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages