Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ευχαριστήριο για τις εκλογές των αιρετών

Συνάδελφισσα  και συνάδελφε,
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους συναδέλφους μας, για την συμμετοχή σας και την ψήφο σας, στην διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων του κλάδου, στα υπηρεσιακά συμβούλια του ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
Η πρώτη θέση που πήρε η παράταξη μας, η ομάδα που ξέρει να πορεύεται συλλογικά, χωρίς προσωπικούς τακτικισμούς, πελατειακές στρατηγικές και κομματικές επιταγές, είναι για εμάς τεράστια επιτυχία.
Αφουγκραζόμαστε και καταγράφουμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συναδέλφων και επικαιροποιούμε τα αιτήματά μας.
Καταθέτουμε το συλλογικό  μας όραμα για την εκπαίδευση της συμμετοχής, της συνεργασίας, των υποδομών, της αξιοκρατίας, της  αναβάθμισης του ρόλου του εκπαιδευτικού, της διασφάλισης των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, στα μικρά και καθημερινά ζητήματα καθώς και στις μεγάλες κλαδικές διεκδικήσεις.
Στεκόμαστε με σεβασμό και αλληλεγγύη, με άποψη και προτάσεις, με το προσωπικό μας παράδειγμα - στάση ζωής, με ευαισθησία και πίστη στη συλλογική δράση, στην αξιοκρατία και  τις ισοδύναμες ευκαιρίες.
Αγωνιζόμαστε για την Εκπαίδευση που μας αξίζει, για το δικαίωμα σε μια ζωή αξιοπρέπειας….

Δημοκρατική Συνεργασία
Εκπαιδευτικών Π.Ε. Χαλκίδας

*************************************************************************Posted by sourta-ferta on 8:30 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ευχαριστήριο για τις εκλογές των αιρετών �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery