Μαθήματα ήθους και μπάλας από τον «Στρατηγό» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μαθήματα ήθους και μπάλας από τον «Στρατηγό»

Αξέχαστη θα μείνει σε μικρούς και μεγάλους η εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2018 το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού  και η εκδοτική εταιρεία «Welcome» με προσκεκλημένο τον Μίμη Δομάζο.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιστιαίας, ο «στρατηγός» των γηπέδων παρουσίασε το λεύκωμά του «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις», συνομίλησε με νέα παιδιά και απάντησε στις απορίες τους. Τον Μίμη Δομάζο υποδέχθηκε η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου ενώ η μεγάλη έκπληξη ήταν τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Λάζαρου Κυρπισλίδη που παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τον «στρατηγό».
«Ολοι γνωρίζουν τον Δομάζο ως «Στρατηγό». Και πράγματι στο γήπεδο ήταν Στρατηγός. Ξεδίπλωνε το παιχνίδι, έβλεπε τις δυνατότητες της ομάδας και διέκρινε τις αδυναμίες του αντιπάλου και πετύχαινε νίκες που δεν πίστευε κανείς. Η ομάδα γινόταν καλύτερη από τον Δομάζο και ο Δομάζος γινόταν καλύτερος μέσα από την ομάδα» τόνισε η δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου: «Όμως θα ήθελα να πω κάτι που διέκρινα μέσα από τις σελίδες του λευκώματος. Ο Δομάζος ήταν ο στρατηγός της ομάδας αλλά ταυτόχρονα ήταν ο πιστός στρατιώτης της. Και αυτό δείχνει το μεγαλείο όχι μόνο του παίκτη αλλά και του ανθρώπου Μίμη Δομάζου.  Ταπεινός παρά την ποδοσφαιρική ιδιοφυία του, ανοιχτός σε συνεργασίες παρά το ξεχωριστό ταλέντο του, αποτελεσματικός όταν έπρεπε, ο καλύτερος συμπαίκτης του γηπέδου.»

Την εκδήλωση συντόνισε ο εκδότης του Μίμη Δομάζου Αριστείδης Ξυντάρας ενώ απηύθυναν χαιρετισμό ο Δημήτρης Φεργαδιώτης και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Μυρτώ Παπαϊωάννου.
Τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου φωτογραφήθηκαν μαζί με τον μεγάλο έλληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά της στρογγυλής «θεάς».















*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages