Α.Ο. Λουκισίων - Α.Ε. Ληλαντίου 0 - 4 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ο. Λουκισίων - Α.Ε. Ληλαντίου 0 - 4

Νίκη για την ομάδα μας με 4-0 τον ΑΟ Λουκισίων και συνέχεια των καλών  αποτελεσμάτων για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Σε έναν αγώνα που η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό του αγώνα προσπάθησε να δώσει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι και πολύ γρήγορα στο 6΄προηγήθηκε με γκολ του Τζάνου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.
Το γρήγορο γκολ έδωσε στην ομάδα μας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ που σταματούσαν πάνω στον Λιάκο.
Στο 35΄ο Κουλοχέρης σημάδεψε το δοκάρι και δεν έγινε το 0-2 και στο 44΄ο Μίχος είπε όχι κρατώντας το μηδέν σε φάση της ομάδας των Λουκισίων.
Στο δεύτερο ημίχρονο η  ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της και με περισσότερες δυνάμεις δημιούργησε φάσεις για γκολ, τα οποία ήρθαν στο 51΄ με ωραίο συνδυασμό που είχε τελικό αποδέκτη τον Τζάνο και με  κεφαλιά έκανε το 0-2,  και  στο  70΄ με τον ίδιο τρόπο ο Ζάνιος έκανε το 0-3 για να φτάσουμε στο 88΄όταν  το  δυνατό σουτ του Τζάνου  μέσα από την περιοχή η μπάλα καρφώθηκε στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Λιάκου διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.
 Καλή η διαιτησία των κ.κ. Ντούρα, Κοντογιαννίδη και Περούλια.
ΑΕΛ: Μίχος, Χαλιώτης, Μαϊσογλου( 59΄Λεοντής), Μακ Κόλλιας, Καρλατήρας,  Ρουμελιώτης ( 75΄Νάνος), Παπασχόλης,  Τζάνος, Τόγκος (75′ Μπασούκος), Παπαγεωργίου, Κουλοχέρης ( 54΄Ζάνιος).
 Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Χαλκίδος  το Σάββατο  15/12 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.
Με νίκη και καλή εμφάνιση συνέχισε  η ομάδα Κ14  (Παίδων)στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ευβοίας κερδίζοντας με 11-3 την ομάδα της ΑΕ Προποντίς.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Αρτσίτας (3),  Κουβρούκης , Μπεληγιάννης από (2) και οι Λιάσκος, Ντούρμας,  Καπουρίτης και Ζουρμπουλής αυτογκολ.
                                                                                
 Για την ΑΕ Προποντίς τα γκολ σημείωσαν οι Σπύρου, Τσιαμπαλής και Καραγιάννης.

*************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages